Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

php module not active on a domain

Discussion in 'EasyApache' started by gildas, Nov 10, 2017.

  1. gildas

    gildas Active Member

    Joined:
    Mar 30, 2017
    Messages:
    32
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Paris
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello,

    I have a problem with a domain added to my cpanel, php modules like mysqlnd for example are not loaded whatever the php version used (5.6, 7 or 7.1)
    on another account on the same server no problem.

    could you tell me where could this concern come from?

    Best Regards,
     
  2. cPanelMichael

    cPanelMichael Technical Support Community Manager
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    44,802
    Likes Received:
    1,895
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Hello,

    Have you enabled mysqlnd for each version of PHP when configuring the PHP options via "WHM >> EasyApache 4?

    Thank you.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. gildas

    gildas Active Member

    Joined:
    Mar 30, 2017
    Messages:
    32
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Paris
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello,

    mysqlnd is active on easyphp, other clients using php on the same server do not have this error.
    you could view a phpinfo related to the problem area via this link: - Removed -

    Best Regards,
     
    #3 gildas, Nov 13, 2017
    Last edited by a moderator: Nov 13, 2017
  4. cPanelMichael

    cPanelMichael Technical Support Community Manager
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    44,802
    Likes Received:
    1,895
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Hi,

    Could you open a support ticket using the link in my signature so we can take a closer look?

    Thank you.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice