Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

php not working :(

Discussion in 'General Discussion' started by koniosek, Jun 6, 2004.

  1. koniosek

    koniosek Member

    Joined:
    Feb 6, 2003
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    When I try to access some .php file via browser i get "download file" with source code.

    I have this in httpd.conf :
    AddHandler application/x-httpd-php .php .php4 .php3
    AddType application/x-httpd-php .php

    But there isn't any LoadModule or AddModule directives
    I added:
    LoadModule php4_module libexec/libphp4.so
    AddModule mod_php4.c

    But after "apachectl configtest" I get :
    Invalid command 'LoadModule', perhaps mis-spelled or defined by a module not included in the server configuration

    I try easyapache with 1,2,6 and Update Apache in WHM but still nothing ...
    I remove /usr/local/apache and recompile apache again but it doesn't event create new ./apache dir

    shell> php file.php is working

    Could you help me ?

    WHM 9.3.0 cPanel 9.3.0-R104
    Fedora - WHM X v3.1.0
     
    #1 koniosek, Jun 6, 2004
    Last edited: Jun 6, 2004
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice