The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

PHP-Nuke

Discussion in 'General Discussion' started by Tibi, Feb 21, 2006.

  1. Tibi

    Tibi Registered

    Joined:
    Feb 21, 2006
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi everyone, I'm new to these forums, and I don't know much, but I am trying to install PHP-Nuke and it doesnt work. Im not really sure whats goin on. please help, thanks
     
  2. AndyReed

    AndyReed Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    May 29, 2004
    Messages:
    2,222
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Minneapolis, MN
    You need to activate the application through the WHM >> cPanel x.x.x-xxx >> Addon Scripts
    Select the checkbext next to "Install and Keep Updated"
     
  3. Tibi

    Tibi Registered

    Joined:
    Feb 21, 2006
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I don't see Addon Scripts, but I see Scripts Library. Also, when I install PHP-Nuke there is nothing on the page where I install it, its just blank. and the admin panel doesnt come up either. whats WHM?
     
  4. Tibi

    Tibi Registered

    Joined:
    Feb 21, 2006
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    someone pleeasssseeee help me, i really want PHP-Nuke running on my site :(
     
  5. Lyttek

    Lyttek Well-Known Member

    Joined:
    Jan 2, 2004
    Messages:
    770
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    If you don't know what WHM is, that means you're most likely using cPanel provided as part of your webhosting package, correct? In that case, you need to contact your webhost for support. These forums are for admins.
     
  6. wolfy

    wolfy Well-Known Member

    Joined:
    Jul 20, 2005
    Messages:
    45
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Canada
    sounds like theres a problem with your hosts scripts installer. They will have to correct this problem on thier end :)
     
Loading...

Share This Page