The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

PHP Problem, but only with one site

Discussion in 'General Discussion' started by noimad1, Jan 16, 2004.

  1. noimad1

    noimad1 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 27, 2003
    Messages:
    627
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I am having a php problem with one of my sites. I keep getting an internal server error on all php files.

    The error log says "premature end fo script headers".

    Here is the strange part, if I take that script and copy it (through ssh) to oneo f my other accounts and then run it from the browser it works find. It is just a simple script:

    <?php
    echo "hello world";
    ?>

    Any suggestions on why it would not work on his account only?
     
  2. Radio_Head

    Radio_Head Well-Known Member

    Joined:
    Feb 15, 2002
    Messages:
    2,051
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    same problem here :(
     
  3. casey

    casey Well-Known Member

    Joined:
    Jan 17, 2003
    Messages:
    2,303
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    If there is trouble, it will find me
    I don't know, but have you checked the .htaccess file and made sure that cgi is enabled on those accounts (if you're using phpsuexec)?
     
  4. icanectc

    icanectc Well-Known Member

    Joined:
    Mar 10, 2003
    Messages:
    344
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    If you have phpsuexec being used make sure they are chmoded to 755 and as the other person stated check your .htaccess file and make sure any php_value are commented out by using the # symbol.

    Hope this helps.
     
Loading...

Share This Page