Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

PHP version selector without CloudLinux?

Discussion in 'EasyApache' started by WorkinOnIt, Dec 19, 2016.

Tags:
  1. WorkinOnIt

    WorkinOnIt Well-Known Member

    Joined:
    Aug 3, 2016
    Messages:
    113
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    18
    Location:
    UK
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hi

    As mentioned in the subject - is there a way to be able to select PHP version per account without Cloud Linux?

    I just have 3 accounts on a server and I want to test one of them with php7 before i upgrade the server.

    Thanks
     
  2. rpvw

    rpvw Well-Known Member

    Joined:
    Jul 18, 2013
    Messages:
    334
    Likes Received:
    95
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Spain
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
  3. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    38,658
    Likes Received:
    1,425
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
  4. clacki

    clacki Registered

    Joined:
    Jun 11, 2017
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    US
    cPanel Access Level:
    Website Owner
    Hello and thanks for replay .
    I install 4 php version in my cpanel hosting by EasyApache 4(EA4) .
    But I don't now how I can add "select PHP version" feature to my clients host panels without CloudLinux.
    please help me that add this feature for my clients panel Like this :

    - Removed -
     
    #4 clacki, Jun 12, 2017
    Last edited by a moderator: Jun 12, 2017
  5. rpvw

    rpvw Well-Known Member

    Joined:
    Jul 18, 2013
    Messages:
    334
    Likes Received:
    95
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Spain
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    You are marked as being a Website Owner but you will need to be a root administrator with access to WHM to do this o_O

    In WHM navigate to Home » Packages » Feature Manager

    Edit each feature list that you want to have the PHP selector enabled for; by ticking the :

    MultiPHP Manager and the MultiPHP INI Editor (if required)
     
Loading...

Share This Page