The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

phpinfo domain has not completely resolved.

Discussion in 'General Discussion' started by dcrouch, Jun 28, 2005.

  1. dcrouch

    dcrouch Active Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Oct 11, 2004
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Im having a problem with phpinfo on cpanel.
    When I click on phpinfo on the left of the panel I get this back:

    Any ideas?

    The domain completely resolves, nameservers, A records, domain name.
     
  2. HH-Steven

    HH-Steven Well-Known Member

    Joined:
    Aug 29, 2004
    Messages:
    284
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    As far as im aware there isnt a phpinfo link within cpanel, or at least not as standard.

    Are you using the x skin? if so could you explain with a bit more detail what your trying to do?

    If its not the x skin you might want to contact the skin creator about it.
     
    #2 HH-Steven, Jun 28, 2005
    Last edited: Jun 28, 2005
  3. dcrouch

    dcrouch Active Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Oct 11, 2004
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    We're using RV-skin

    In CPanel if you click PHP Info on the left, the posted error is the one that we received.
     
Loading...

Share This Page