The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

phpMyAdmin 2.5.6-rc1

Discussion in 'Database Discussions' started by PCZero, Feb 14, 2004.

  1. PCZero

    PCZero Well-Known Member

    Joined:
    Dec 13, 2003
    Messages:
    524
    Likes Received:
    32
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Earth
    All kinds of problems with this puppy... Manuy place the usres get "Missing db" errors. Can we get this fixed?
     
  2. Dillard

    Dillard Well-Known Member

    Joined:
    Feb 26, 2003
    Messages:
    114
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    The Netherlands
    Some users of mine are reporting issues that they get "page not found" sometimes. When refreshing the page reoccurs, but clients likes this to be fixed. I think this is since the last update to 8.8 - stable.

    Perhaps a new version ?
     
  3. PCZero

    PCZero Well-Known Member

    Joined:
    Dec 13, 2003
    Messages:
    524
    Likes Received:
    32
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Earth
    Any updates on this?
     
  4. Dillard

    Dillard Well-Known Member

    Joined:
    Feb 26, 2003
    Messages:
    114
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    The Netherlands
    Not as far as I know.

    My workaround is a local additional installation with phpmyadmin 2.5.5, which doesn't seems to have to this behaviour.
     
  5. Dreamer

    Dreamer Well-Known Member

    Joined:
    Jun 23, 2003
    Messages:
    129
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Bulgaria
Loading...

Share This Page