The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

phpMyAdmin does not load.

Discussion in 'Database Discussions' started by eger, Apr 14, 2003.

  1. eger

    eger Well-Known Member

    Joined:
    Feb 28, 2003
    Messages:
    128
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Just upgraed to the latest 6.4 RELEASE (i belive it is the only one) and I can not load phpMyAdmin. says page can not be displayed. whats going on? is there a service i need to restart to get stuff workin?
     
  2. X-Istencedotcom

    X-Istencedotcom Well-Known Member

    Joined:
    Apr 14, 2003
    Messages:
    223
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    try restarting whm/cpanel. Or reboot the server.
     
  3. eger

    eger Well-Known Member

    Joined:
    Feb 28, 2003
    Messages:
    128
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    how do i restart cpanel and whm?
     
  4. X-Istencedotcom

    X-Istencedotcom Well-Known Member

    Joined:
    Apr 14, 2003
    Messages:
    223
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    easiest way is to reboot the box.
     
  5. FWC

    FWC Well-Known Member

    Joined:
    May 13, 2002
    Messages:
    354
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Ontario, Canada
    /etc/rc.d/init.d/cpanel3 restart
     
  6. dgbaker

    dgbaker Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Sep 20, 2002
    Messages:
    2,578
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Toronto, Ontario Canada
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Rebooting should only be done as a last resort. Always restart services by their approriate commands first.
     
  7. eger

    eger Well-Known Member

    Joined:
    Feb 28, 2003
    Messages:
    128
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    i really dont want to reboot the machine....

    i belive the problem is on the client itself, tried phpmyadmin on another machine and it worked!

    thanks guys! problem on my side =)
     
  8. X-Istencedotcom

    X-Istencedotcom Well-Known Member

    Joined:
    Apr 14, 2003
    Messages:
    223
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    i like rebooting =), plus i cant find that script to restart cpanel anywhere on the BSD box i have cPanel on.
     
  9. eger

    eger Well-Known Member

    Joined:
    Feb 28, 2003
    Messages:
    128
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    i did this "service cpanel3 restart" and it restarts a lot of services. fixed the "Document moved here" bug for me.
     
Loading...

Share This Page