The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

phpmyadmin probs

Discussion in 'Database Discussions' started by aykfounder, Apr 18, 2004.

  1. aykfounder

    aykfounder Well-Known Member

    Joined:
    Feb 22, 2004
    Messages:
    102
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hello,

    For some reason, one of the people I'm hosting keeps having problems adding info to a table through phpmyadmin. What happens is it sometimes double posts the data. I suppose he can just delete one table, and leave the other one, but this shouldn't be happening. The strange thing is that he is the only one getting the problem. I couldn't duplicate the problem on my account, but did what he did and got the same thing. Is it possible that something's wrong with his IE configuration? Or could it be something else?

    Thanks for any ideas.
     
  2. mickalo

    mickalo Well-Known Member

    Joined:
    Apr 16, 2002
    Messages:
    765
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    N.W. Iowa
    We had a similar problem a while back, and remove the user from the mysql.user table, then recreated their privileges again and that seemed to clear up the problem

    Mickalo
     
  3. aykfounder

    aykfounder Well-Known Member

    Joined:
    Feb 22, 2004
    Messages:
    102
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Thanks, I'll give that a shot.
     
  4. aykfounder

    aykfounder Well-Known Member

    Joined:
    Feb 22, 2004
    Messages:
    102
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Mickalo, could you give me a little more insight on how I can do what you did? (where the mysql.user is, how I change it, etc..)

    Thanks
     
Loading...

Share This Page