The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

phpmyadmin won't load right

Discussion in 'Database Discussions' started by Rubas, Sep 14, 2004.

  1. Rubas

    Rubas Well-Known Member

    Joined:
    Sep 15, 2003
    Messages:
    125
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Everything worked correctly and suddenly phpmyadmin is broken.

    No it is not broken, it works correct but it not display more then few lines!

    Correct means it shows all db's with a correct number of tables on the left side but if I wan't access a table the page loading stops suddenly after few lines ...

    Any ideas?

    WHM 9.4.0 cPanel 9.4.1-S65
    phpmyadmin 2.5.6


    I restarted mysql, cpanel..
    Rebuild the cpphp and tried it with upcp --force
     
  2. Rubas

    Rubas Well-Known Member

    Joined:
    Sep 15, 2003
    Messages:
    125
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    It is an issue with the ssl connection .. without ssl everything is okay.

    Same problem with the awstats ..

    Restart stunnel didn't help.
     
  3. anand

    anand Well-Known Member

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Messages:
    1,435
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Location:
    India
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    did you try to restart cpanel ? Does it help ?

    Try a server reboot and see if it fixes the problem.
     
  4. Rubas

    Rubas Well-Known Member

    Joined:
    Sep 15, 2003
    Messages:
    125
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    ciao anand,
    yes - restarting the server was the only solution so far (I'm very unhappy with this)
     
  5. anand

    anand Well-Known Member

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Messages:
    1,435
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Location:
    India
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Hmm.. very strange. You seem to be facing strange problems on your box (i recall your other post on some probs). It would be better if you hire someone to look at your box and help fix.
     
  6. Rubas

    Rubas Well-Known Member

    Joined:
    Sep 15, 2003
    Messages:
    125
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Which problems? - Do you know more than I do :)

    Yeah the problem is/was very strange and I talked a lot with the cpanel support about.
     
  7. navmonkey

    navmonkey Well-Known Member

    Joined:
    Aug 19, 2003
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    All of a sudden I am having the same problem. Do you have a fix for this other than rebooting the box? Thank you.
     
  8. Rubas

    Rubas Well-Known Member

    Joined:
    Sep 15, 2003
    Messages:
    125
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Restart your server - it is the safest solution for this.
     
  9. Arvand

    Arvand Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jul 26, 2003
    Messages:
    130
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    How is restarting the server any form of solution? This is just poor software design.

    A lot of things have been crapping out on cPanel and its not making me very happy. Stunnel keeps on going out (as described above) and phpmyadmin, webmail and awstats dont work in SSL mode and then there is problems with SpamAssassin...
     
Loading...

Share This Page