The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

pi?

Discussion in 'General Discussion' started by tomh, Feb 15, 2003.

  1. tomh

    tomh Registered

    Joined:
    Feb 1, 2003
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    WHM[x] has this barely visble pi character at the bottom left of the menu, if you ctrl+shift click it then a form comes up asking for a code to enable hidden features:p , are these for public use, or for private beta or something?:p
     
  2. SprintSlash

    SprintSlash Well-Known Member

    Joined:
    Jan 18, 2003
    Messages:
    163
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Interesting.. never noticed that..
     
  3. Website Rob

    Website Rob Well-Known Member

    Joined:
    Mar 23, 2002
    Messages:
    1,506
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Alberta, Canada
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Doesn't work for me. The JS code shows location as &/scripts2/hiddenroom& but no such directory(s) or file on my system.
     
  4. sac-host

    sac-host Member

    Joined:
    Jan 5, 2003
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cool... so who's cracked the passcode???
     
  5. dgbaker

    dgbaker Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Sep 20, 2002
    Messages:
    2,578
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Toronto, Ontario Canada
    I guess none of you have read this post then?

    http://forums.cpanel.net/read.php?TID=3552
     
  6. awsol

    awsol cPanel Test Bitch

    Joined:
    Feb 8, 2002
    Messages:
    591
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Boston MA
    Ok everything that is in there is now public so it really don't matter.

    Here is what is in there.

    Hidden Features!
    The access key you provided grants you access to:

    Copy Accounts from an Alab***a Server
    Copy a user account without root access

    Both these features are now public and have been for awhile. Nothing special was in that section.
     
  7. ALapo

    ALapo Member

    Joined:
    Mar 19, 2003
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    So what is the code?
     

Share This Page