The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Pictures uploaded but don't show

Discussion in 'General Discussion' started by renegadelady2, Jul 11, 2007.

  1. renegadelady2

    renegadelady2 Registered

    Joined:
    Jul 11, 2007
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I've made some changes to my website and the pictures I uploaded don't show up on the page they are supposed to, I don't know what I'm doing wrong. When I go on to cpanel they are there?? Please can someone help me. I don't know the language so please explain it as simply as possible. Any help would be greatly appreciated.
    Thank you
    my site is www.spahr2latch.com
    I used Front Page to create it and ftp to upload it.
     
  2. Spiral

    Spiral BANNED

    Joined:
    Jun 24, 2005
    Messages:
    2,023
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    0
    The first item to ask ....

    Did you clear your web browser cache?

    If you don't clear your web browser cache after making any site changes,
    you won't see the changes on your own computer even though the rest
    of the world will see your changes just fine.
     
  3. renegadelady2

    renegadelady2 Registered

    Joined:
    Jul 11, 2007
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Pictures part 2

    The pictures are located on the page(from the home page last name on list) John Evan Spahr Jr, at the bottom of that page Family Reunion Updated. The page loads and x show up where the thumbnails should be but when you click on the x the picture does come up. When trying to upload the pictures this message came up
    server error the server extensions were unable to access Please check the file permissions Contact internet service provider or Web service adminstrator for more info ..............public_html\reunionpics\.Thumbs.db.tmp This file was created when I used the photo gallery in Front Page 2003. Where do I go from here.
    Thank you for your quick reply. When I uploaded the old reunion pics I never had this problem but I think I was using an older ver. of FP.
    Thank you again.
     
    #3 renegadelady2, Jul 11, 2007
    Last edited: Jul 11, 2007
  4. cPanelDavidG

    cPanelDavidG Technical Product Specialist

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    11,279
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Houston, TX
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    You may want to check with your web hosting provider to see if they have enabled FrontPage support for your account.

    Note that FrontPage is no longer being supported by Microsoft and has been discontinued. For more information about this from Microsoft, visit: http://www.microsoft.com/frontpage/
     
  5. renegadelady2

    renegadelady2 Registered

    Joined:
    Jul 11, 2007
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Thank you

    I did e-mail my hosting site and they fixed the problem. Still don't know what the problem was but at least it's up. Gives my head a rest for now. Thank you for your help.
    renegadelady2
     
Loading...

Share This Page