The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

piegraph.cgi / bandwidth usage page

Discussion in 'General Discussion' started by Def, Nov 15, 2004.

  1. Def

    Def Well-Known Member

    Joined:
    Feb 21, 2003
    Messages:
    63
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Anyone else seeing piegraph.cgi take forever to run and cause loads to go up. FYI piegraph.cgi is part of WHM's bandwidth usage report.
     
  2. Def

    Def Well-Known Member

    Joined:
    Feb 21, 2003
    Messages:
    63
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Can't believe no one else is noticing this...
     
  3. yaax

    yaax Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2003
    Messages:
    67
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I ve had this problem on few older releases of cpanel and then I put inside of this script line of code renicing it to have less priority to run, this fixed this issue a bit.

    Later on few latest releases it became less problem, however still have this problem from time to time.
    Anyway it is not so big problem for resellers, since they have not so much sites themselfs.
    On my server it is only problem of server root admin which need to check bandwidth of few hundreds of accounts together, so he can stop webpage processing in the middle after all useful data was already loaded.
     
Loading...

Share This Page