Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Pipe to Program Option missing?

Discussion in 'E-mail Discussion' started by Imai, Dec 16, 2010.

  1. Imai

    Imai Well-Known Member

    Joined:
    Aug 11, 2003
    Messages:
    45
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    Is Pipe to Program to available in the User Level Filtering?
     
    #1 Imai, Dec 16, 2010
    Last edited: Dec 16, 2010
  2. WebScHoLaR

    WebScHoLaR Well-Known Member

    Joined:
    Dec 14, 2005
    Messages:
    511
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    168
    Location:
    Planet Earth
    Pipe to Program option has been moved to Account Level Filtering.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. Imai

    Imai Well-Known Member

    Joined:
    Aug 11, 2003
    Messages:
    45
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    Thank you very much.
    Imai.
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice