The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

.pl script in cgi-sys disappears

Discussion in 'General Discussion' started by kosmo, Dec 29, 2001.

  1. kosmo

    kosmo Well-Known Member

    Joined:
    Aug 12, 2001
    Messages:
    403
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    All over Europe
    Hello CPanel team,

    I have integrated a button in my own skin which will call \"perldiver.pl\", a script that will list all perl modules installed. This script is located at /usr/local/cpanel/cgi-sys and was working fine until some weeks ago it began to disappear. Now, after copying it there again and chmod\'ing 555 it still disappears and I am afraid it disappears after the regular CPanel update.

    Any advice? Any explanation why this suddenly happens?

    kosmo
     
  2. Mat

    Mat Well-Known Member

    Joined:
    Sep 26, 2001
    Messages:
    55
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Try:
    chattar +i perldriver.pl
    Then cpanel can\'t touch it....
     
  3. kosmo

    kosmo Well-Known Member

    Joined:
    Aug 12, 2001
    Messages:
    403
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    All over Europe
    [quote:6a71f4d16a]Try:
    chattar +i perldriver.pl
    Then cpanel can\'t touch it.... [/quote:6a71f4d16a]

    chattar? \"command not found\" :mad:

    But then -- found: chattr

    I hope this works...
     
  4. Mat

    Mat Well-Known Member

    Joined:
    Sep 26, 2001
    Messages:
    55
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ack.. Yeah, thats it... Sorry.....
     
Loading...

Share This Page