The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

please help !

Discussion in 'General Discussion' started by maskar, Jun 20, 2004.

  1. maskar

    maskar Registered

    Joined:
    Jun 20, 2004
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    egypt
    i face a proplem with my cpanel when i type my site URL error page appears my sita : www.maskar.advantagehost.co.uk
    i want to solve this problem.
     
  2. PWSowner

    PWSowner Well-Known Member

    Joined:
    Nov 10, 2001
    Messages:
    2,948
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Location:
    ON, Canada
    Is it a new site? Have you uploaded anything to your site yet? If you have uploaded something, you should have your hosting provider take a look because it may not be set up correctly.
     
  3. maskar

    maskar Registered

    Joined:
    Jun 20, 2004
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    egypt
    yes i have uploaded files . i have fourm on this site and nuke
     
  4. PWSowner

    PWSowner Well-Known Member

    Joined:
    Nov 10, 2001
    Messages:
    2,948
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Location:
    ON, Canada
    I assume your hosting provider has a way to be contacted. It is likely a problem in their setup of your account causing you to see that page. Your provider is probably the only one who can fix it.
     
  5. maskar

    maskar Registered

    Joined:
    Jun 20, 2004
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    egypt
    thanks i will contact my hosting provider .
     
    #5 maskar, Jun 23, 2004
    Last edited: Jun 23, 2004
  6. amal

    amal Well-Known Member

    Joined:
    Nov 22, 2003
    Messages:
    155
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    India
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    It's due to missing entry in the httpd.conf file

    Hi,

    You are getting the error, due to the absence of virtual host entry for your site - http://www.maskar.advantagehost.co.uk/ in the file - /etc/httpd/conf/httpd.conf file. Ask your hosting company support to make the necessary additions and it'll work fine for you. :)

    Amal
     
  7. maskar

    maskar Registered

    Joined:
    Jun 20, 2004
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    egypt
    thanks i will contact my hosting provider to slove this problem
     
Loading...

Share This Page