The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

plugin icons disappeared?

Discussion in 'General Discussion' started by rligg, Jan 19, 2008.

  1. rligg

    rligg Well-Known Member

    Joined:
    Sep 16, 2003
    Messages:
    277
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I don't know what happened, but suddenly my plugin icons have disappeared from my control panels(x3 skin). The text link is still there for them, but the icons are missing. How do I troubleshoot that?

    I have tried reinstalling the plugins, no difference.
     
  2. hightekhosting

    hightekhosting Active Member

    Joined:
    Aug 12, 2007
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I presume you are referring to ones like Fantastico and RVSiteBuilder?

    We've just had the same thing happen, so I'd be interested in a fix for our techs to perform also :)

    Regards,

    Dale Evans
    Manager
     
  3. rligg

    rligg Well-Known Member

    Joined:
    Sep 16, 2003
    Messages:
    277
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I fixed this by going to the Branding Manager and resetting all the default icons.
     
  4. hightekhosting

    hightekhosting Active Member

    Joined:
    Aug 12, 2007
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Cheers for that.

    Worked for us also :)

    Regards,

    Dale Evans
    Manager
     
Loading...

Share This Page