The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

POP Accounts disappearing

Discussion in 'General Discussion' started by sparek-3, Dec 7, 2004.

  1. sparek-3

    sparek-3 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 10, 2002
    Messages:
    1,382
    Likes Received:
    23
    Trophy Points:
    38
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    We are having a few clients write in complaining about their POP accounts being deleted. One user claims to have enabled SpamAssassin and then when he went to check why he wasn't receiving mail, the POP accounts had been deleted. I did not put much thought into this at the time, but we are starting to see this happen quite frequently and no discernable consistencies. The users just write in saying their POP accounts have disappeared. Has anyone else experienced this problem? We are running cPanel 9.9.8-S6.
     
  2. linux-image

    linux-image Well-Known Member

    Joined:
    Jun 8, 2004
    Messages:
    1,192
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Location:
    India
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    is this a server-wide issue or just that some specific customers face this problem ?
     
  3. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,475
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Go on, have a guess
    If you check the changelog I think you'll find various fixes around this issue in EDGE.
     
  4. sparek-3

    sparek-3 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 10, 2002
    Messages:
    1,382
    Likes Received:
    23
    Trophy Points:
    38
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Where is the changelog for Edge? Do you know how long it will take for these changes to make it to Stable or Release?

    Concerning whether or not this is a server-wide issue, right now we have only had about 5 customers report this problem on the same server. We haven't been able to determine if there is something specific that is causing the problem. I know that isn't a lot of helpful information, but I just wanted to check if anyone else had this problem or knew about it.

    Thanks
     
  5. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,475
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Go on, have a guess
  6. electric

    electric Well-Known Member

    Joined:
    Nov 5, 2001
    Messages:
    697
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    I've also had this happen to 4 different domains, now.

    Doesn't seem to be a pattern, and I hope it will be resolved soon.

    Customers aren't happy when their email accounts disappear for no reason. :(
     
  7. cukh

    cukh Registered

    Joined:
    Feb 16, 2004
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Same problem here :(
     
  8. LA_fro

    LA_fro Well-Known Member

    Joined:
    Jun 3, 2004
    Messages:
    50
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    I saw this recently and the issue was that the valias file had some junk in it that needed to be cleared up. Then I upcp'd it and they all came back without errors
     
  9. dezignguy

    dezignguy Well-Known Member

    Joined:
    Sep 26, 2004
    Messages:
    534
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Latest stable is out now... Early Dec 10th.
     
  10. rharby

    rharby Registered

    Joined:
    Jul 8, 2004
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I updated to the latest stable, but the mailbox are still not showing in cpanel or available via smtp delivery, however the directories exist when I look in /home/username/mail/domain/.. Any ideas? This is affecting one MAJOR account with opver 200 mailboxes, thanks.
     
  11. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,475
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Go on, have a guess
    Well, upgrading won't fix any accounts that werescrewed up previously (you'll probably need to log a TT with cPanel for them to fix that). If you're saying that since upgrading it is still screwing up accounts, then you should log it in bugzilla or a TT and let them have a look.
     
Loading...

Share This Page