The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

POP accounts need password reset over and over

Discussion in 'General Discussion' started by smoothX, Jan 2, 2006.

  1. smoothX

    smoothX Registered

    Joined:
    Dec 26, 2005
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    We have a customer with a large amount of pop email accounts and on occassion when they add a new email address or two (for new employees, etc) some of the other users email addresses stop responding to their normal login info (addresses not related to the new ones that were added or removed). To fix this their webmaster logs in and resets the password to the same password the user had already been using and then it works again. This apparently has been occuring for quite some time now.

    We have quite a few servers and haven't had this with our other accounts so I'm wondering if anyone might know of a fix. Thanks.
     
  2. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,475
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Go on, have a guess
    That's not something I've heard of recently. Are you using the latest version of cPanel on the server for the tree it's setup for?

    If so, running the following to ensure the domain is setup correctly might help:

    /scripts/updateuserdomains

    if that runs cleanly:

    /scripts/mailperm
     
  3. PMH-Steve

    PMH-Steve Registered

    Joined:
    Aug 12, 2004
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    This particular server is:

    cPanel 10.8.1-R30
    CentOS 3.6 i686

    We have quite a few servers and I haven't run into this issue before. Was this something which happened in the past with older version of cpanel? Thanx.
     
  4. randomuser

    randomuser Well-Known Member

    Joined:
    Jun 25, 2005
    Messages:
    147
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hi,

    I can confirm this issue. Resetting the passwords to what they already were works fine. What's the deal here?

    update: webmail works fine, IMAP does not (this password has not yet been reset).
     
    #4 randomuser, Jan 17, 2006
    Last edited: Jan 17, 2006
  5. EWD

    EWD Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Aug 19, 2003
    Messages:
    165
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    NY
    I am having the same issue with one customer.
    Anyone found a solution?

    Thanks :)
     
Loading...

Share This Page