The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users.
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

POP Accounts not working - URGENT

Discussion in 'General Discussion' started by Zazoos1, Jul 23, 2006.

  1. Zazoos1

    Zazoos1 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 1, 2004
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    We moved yesterday from one server to another and today, once DNS has propagated, none of my clients POP accounts are allowing them to login to check their email or send email. All usernames and passwords are being rejected no matter what program they are using (Squirrel, Horde, Outlook, etc).


    Many have tried recreating their POP accounts, resetting passwords, etc, but still are locked out.

    Can any offer help or suggestions? Your time is appreciated.
     
  2. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,475
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Go on, have a guess
    Have you moved from a server using mbox to one using the maildir format? If so, you may need to rerun /scripts/convert2maildir to convert the mbox files to the maildir format.
     
  3. Zazoos1

    Zazoos1 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 1, 2004
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Very strange. At some point I simply restarted mail server and suddenly all is working again. We made no other changes. In any event, I appreciate the time Chirpy devoted to my issue.

    Thank you.
     
Loading...

Share This Page