The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

POP before SMTP auth no longer works

Discussion in 'E-mail Discussions' started by tutt, Jan 10, 2005.

  1. tutt

    tutt Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Apr 16, 2003
    Messages:
    46
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    About a week ago, users can no longer use POP before SMTP authentication on my server. This has caused a lot of problems. I do not remember changing any settings in WHM, but I suppose it is possible since my short term memory isn't too great. Anyone have an idea as to what may cause Exim to stop allowing POP before SMTP? Regular SMTP authentication still works.
     
  2. cpanelinfoseeker

    cpanelinfoseeker Well-Known Member

    Joined:
    Oct 25, 2002
    Messages:
    325
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Location:
    NE Illinois
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    It happened on my accounts also (reseller) with the only change that I noted was the update to version 9.9.9 C113 about the same time. I noted the update on the 6th and the problem on the 7th.

    I did note that it did not affect email sent to other accounts on the same server, just accounts off the server (AOL and Yahoo)
    Ron
     
  3. cPanelBilly

    cPanelBilly Guest

    the issue is that syslog is not running
    /etc/init.d/syslog restart
    that will fix it.
     
Loading...

Share This Page