POP3 login not working

moricio

Member
Apr 30, 2004
24
0
151
Colombia
Hi!

My server since yesterday at 1 PM EST doesn't let the different domain users login via POP3 client or webmail with hode o squirrel. It lets users login via Neomail. Does anyone have any ideas about this?

I'm desperate. Can't find any help anywhere.

Thanks

Mauricio Ramirez

telnet host 110 does this:

+OK dovecot ready.
user [email protected]
+OK
pass .........
-ERR Authentication failed.

I'm certain about the password.
 

moricio

Member
Apr 30, 2004
24
0
151
Colombia
No help in the horizon??

I will have to help myself and I don't know what to do so ....

I think I'm going to kill myself. Maybe that will be a very good answer to problems with a piece of bugware like cpanel and whm....

If somebody has something to say about my issue please say it, anything.

MRamirez
 

moricio

Member
Apr 30, 2004
24
0
151
Colombia
I'm alive!

The problem is now solved.

It turns out that bugware cPanel under Fedora installs activates dovecot on top of cppop and obviously this dovecot doesn't work.

Disabled it and voila!

No thanks to nobody here for no helping me.

MRamirez
 

bamasbest

Well-Known Member
Jan 10, 2004
531
0
166
As well .....

A simple "search" would have revealed that I, personally, posted about this issue in several threads over the past several months, as I had personally experienced the issue.
 

moricio

Member
Apr 30, 2004
24
0
151
Colombia
thaphantom thank you for your kind words

Eres un bobo hijueputa de lo peor que tiene el mundo de linux. Un verdadero malparido que no se merece nada. Espero que en el futuro tu tambien sufras de tener que enfretarte a algo que no conoces y eso te signifique lo peor.

Hijo de perra y malparido de mierda. Ojala que la vida te muerda donde mas te duela.

Resultaste el mas inteligente de todos los posibles hijos de perra que tiene la Internet.

Mauricio Ramirez