The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

postgres backup not working

Discussion in 'General Discussion' started by darkelder, Dec 12, 2005.

  1. darkelder

    darkelder Well-Known Member

    Joined:
    Oct 8, 2004
    Messages:
    74
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I checked my servers backups and I found that postgres backups aren't working.

    at /cpbackup/dayle/user/psql.sql there are sql content about user and database access but at
    /cpbackup/dayle/user/psql/user_database.tar.gz is not a valid tar.gz file. Instead it have a text content:

    # file user_database.tar.gz
    user_database.tar.gz : ASCII text
    # cat user_database.tar.gz
    Unrecognized Command!


    This happen with all my user backups on all my servers.

    I use RHEL3 with Postgres 7.3 on all servers and Postgres 8.1 on the other one


    Can you confirm this bug?

    Currently I'm writing a script to make Postgres backups


    where user is a user actually using postgress
     
  2. umutbesler

    umutbesler Active Member

    Joined:
    Jul 23, 2005
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    This is a known bug, may be fixed on this century :)
     
  3. darkelder

    darkelder Well-Known Member

    Joined:
    Oct 8, 2004
    Messages:
    74
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    So I'll finish my auto backup this week.

    Do cPanel staff know about this issue?
     
  4. umutbesler

    umutbesler Active Member

    Joined:
    Jul 23, 2005
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
Loading...

Share This Page