The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Preconfiguration of linux box

Discussion in 'General Discussion' started by srki80, Nov 22, 2006.

  1. srki80

    srki80 Registered

    Joined:
    Nov 22, 2006
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi. Do i have to preconfigure and setup my linux box (install certain packages) for installing cpanel and WHM. Or you are doing the configuration and installation of the packages required for cpanel through cpanel.
    Thanks.
     
    #1 srki80, Nov 22, 2006
    Last edited: Nov 22, 2006
  2. mctDarren

    mctDarren Well-Known Member

    Joined:
    Jan 6, 2004
    Messages:
    664
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    New Jersey
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Nope, cPanel should install all the packages it needs during installation.
     
  3. srki80

    srki80 Registered

    Joined:
    Nov 22, 2006
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Thanks a lot webtiva for fast answer! :)
     
Loading...

Share This Page