SOLVED Problem accessing cPanel ERR_TOO_MANY_REDIRECTS

Jan 27, 2014
8
0
1
cPanel Access Level
Root Administrator
I made a "Change root directory" with the following:

/var/cpanel/userdata/USERNAME/DOMAIN.COM
1. Once you have opened the file, look for the following line:

documentroot: / home / USERNAME / public_html
2. Modify the location according to your needs. Save it and exit.

3. Rebuild the Apache conf and restart Apache:

/ scripts / rebuildhttpdconf
service httpd restart

once this action was done, I could not enter the cpanel of my domains anymore.
I can enter the whm, ssh, and applications that are parked. but not to the cpanel.

Any idea of where I should look for the problem?

as an antecedent it seems that tries to enter by https, something that before did not.

thank you very much.
 

cPanelMichael

Administrator
Staff member
Apr 11, 2011
47,913
2,205
363
Hello,

Could you let us know the output to /usr/local/cpanel/logs/error_log when attempting to access cPanel?

Thank you.
 
Jan 27, 2014
8
0
1
cPanel Access Level
Root Administrator
Thank you very much for your time and help.
q
The log is the following.


==> cpsrvd: loading security policy....Done
==> cpsrvd: Setting up SSL support ... Done
==> cpsrvd: transferred port bindings
==> cpsrvd: bound to ports
==> cpsrvd 11.68.0.19 started
==> cpsrvd: loading security policy....Done
==> cpsrvd: Setting up SSL support ... Done
==> cpsrvd: transferred port bindings
==> cpsrvd: bound to ports
[2017-12-18 12:15:57 -0300] info [autorepair] Successfully verified signature for cpanel (key types: release).
[2017-12-18 12:15:58 -0300] info [autorepair] Successfully verified signature for cpanel (key types: release).
==> cpsrvd 11.68.0.19 started
==> cpsrvd: loading security policy....Done
==> cpsrvd: Setting up SSL support ... Done
==> cpsrvd: transferred port bindings
==> cpsrvd: bound to ports
==> cpsrvd 11.68.0.19 started
==> cpsrvd: loading security policy....Done
==> cpsrvd: Setting up SSL support ... Done
==> cpsrvd: transferred port bindings
==> cpsrvd: bound to ports
==> cpsrvd 11.68.0.19 started
==> cpsrvd: loading security policy....Done
==> cpsrvd: Setting up SSL support ... Done
==> cpsrvd: transferred port bindings
==> cpsrvd: bound to ports
==> cpsrvd 11.68.0.19 started
==> cpsrvd: loading security policy....Done
==> cpsrvd: Setting up SSL support ... Done
==> cpsrvd: transferred port bindings
==> cpsrvd: bound to ports
==> cpsrvd 11.68.0.19 started
==> cpsrvd: loading security policy....Done
==> cpsrvd: Setting up SSL support ... Done
==> cpsrvd: transferred port bindings
....
....
...
...
 

cPanelMichael

Administrator
Staff member
Apr 11, 2011
47,913
2,205
363
Hello,

I don't see anything in the logs that would indicate what the specific issue is. Could you open a support ticket using the link in my signature so we can take a closer look?

Thank you.
 

cPanelMichael

Administrator
Staff member
Apr 11, 2011
47,913
2,205
363
Hello,

To update, it looks like the culprit in this case was the configuration of an End-Of-Life theme as the default theme configured in "WHM Home » Server Configuration » Basic WebHost Manager® Setup". The solution is to ensure the default theme is configured to Paper Lantern or a theme that was forked from Paper Lantern.

Thank you.