The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Problem Deleting addon domain

Discussion in 'General Discussion' started by mwaraitch, Feb 10, 2009.

  1. mwaraitch

    mwaraitch Active Member

    Joined:
    Jan 28, 2007
    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Islamabad
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hi,
    While trying to delete a addon domain of my customer I get error message 'Error from park wrapper: Sorry, you do not control the domain cheapfonecall.com '

    I ran a script /scripts/updateuserdomains as root user but nothing changed.
    Can some one advice.
     
  2. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    14,453
    Likes Received:
    195
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Are you logged in as that user or as root when you try to remove it?
     
  3. arunsv84

    arunsv84 Well-Known Member

    Joined:
    Oct 20, 2008
    Messages:
    373
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    127.0.0.1
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Try to follow the steps given below. Hope this helps.

    1. Remove domain.com from /var/cpanel/users/cpanel-username

    3. Run /scripts/updateuserdomains as root user on the server.

    2. Remove /var/named/domain.com.db if the file exists (it doesn’t always)

    3. Remove the virtualhost for domain.com on /usr/local/apache/conf/httpd.conf

    4. Remove domain.com from /etc/named.conf
     
  4. mwaraitch

    mwaraitch Active Member

    Joined:
    Jan 28, 2007
    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Islamabad
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I logged in as root and ran script in home root and home directory.
     
  5. mwaraitch

    mwaraitch Active Member

    Joined:
    Jan 28, 2007
    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Islamabad
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Do not have a capnel user name for addon domain, it appearing like abc.def.com while def is main domain.

    Does not work.

    Does not have the db

    Cannot figure out how to do it. Its not appearing as a domain even within cpanel its like a subdomain.

    same as above.
     
  6. mwaraitch

    mwaraitch Active Member

    Joined:
    Jan 28, 2007
    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Islamabad
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I resolved it by manually deleting the addon domains directory, deleting dns entries using WHM and than I could delete / recreate the addon domain.
     
  7. drsinger111

    drsinger111 Member

    Joined:
    Feb 21, 2008
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    complete directions for park wrapper error

    Error from park wrapper: domain.com is already configured

    On a cPanel server if you get the error: Error from park wrapper: domain.com is already configured while adding an add-on domain under cPanel. Make sure to remove the domain.com entries from:

    /var/named/domain.com.db
    /etc/httpd/conf/httpd.conf
    /var/cpanel/users/username remove (dd) related entries to domain,
    /etc/userdomains
    /etc/localdomains
    vim /etc/named.conf remove (dd) related entries to domain
    remove dns entry in whm
    run /scripts/updateuserdomains
    (Renaming or commenting will not help; you will have to remove the entries completely.)

    This worked for me.
     
Loading...

Share This Page