Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Problem in Configure Cluster Please help

Discussion in 'Bind/DNS/Nameserver' started by bdweb1, Aug 10, 2006.

  1. bdweb1

    bdweb1 Registered

    Joined:
    Aug 10, 2006
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Please HELP me on it
    I don’t see DNS Clustering option when I click Configure Cluster in whm

    So how to bring that option

    Thanks in adv



    What I c pls check the pic

    [​IMG]


    and what it show on my whm

    [​IMG]
     

    Attached Files:

    #1 bdweb1, Aug 10, 2006
    Last edited: Aug 10, 2006
  2. bdweb1

    bdweb1 Registered

    Joined:
    Aug 10, 2006
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    any one can help me on it ?
    Still looking for the answer
     
  3. galactic77

    galactic77 Registered

    Joined:
    Mar 7, 2006
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    I have this same problem. Does anyone have an answer to this?
     
  4. galactic77

    galactic77 Registered

    Joined:
    Mar 7, 2006
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Nevermind, I figured it out. Make sure you are logged in under the root account. No other account will work even if it has root privs.
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice