The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Problem in sending mail on the server

Discussion in 'E-mail Discussions' started by ngham4host, Mar 20, 2010.

  1. ngham4host

    ngham4host Member

    Joined:
    Aug 12, 2006
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    ksa
    Hello,

    Unable to solve a problem

    when the administrator of the forum trying to send email to his members most of the members they did not get emails

    When he send to the members of the forum only the first 100 or 200 members they get the emails ( Messages) on them inbox but the other the did not get anythings

    The number of members of his forum Reach to 5000 Members

    I do not know where the problem occurred
    can any one help


    regards,
     
  2. ngham4host

    ngham4host Member

    Joined:
    Aug 12, 2006
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    ksa
    no on can help please
     
  3. thewebhosting

    thewebhosting Well-Known Member

    Joined:
    May 9, 2008
    Messages:
    1,201
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Is there any bounce back emails are you receiving? and also you will have to check the exim logs from the /var/log/exim_mainlog to get the exact error message.
     
Loading...

Share This Page