The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

problem loading cpanel11

Discussion in 'General Discussion' started by intoTheMoon, Nov 30, 2010.

  1. intoTheMoon

    intoTheMoon Registered

    Joined:
    Nov 30, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hello,

    I'm new to cpanel and I need to use it in order to work at a website. The problem is that it won't load as it should (in any of the browsers that i tried: firefox, chrome, ie on windows 7 and firefox on ubuntu).

    For example, if I use http://mydomain.com:2082 it works just fine but with port 2083(in https) I can only see the left side of the main page of my account (the stats) and it never stops loading. Moreover, if I deactivate Javascript in Firefox 3.6 I can see all the folders but not the icons and still it never loads completely.
    My firewall is off of course, but there's no difference. I can correctly access my cpanel account from any other computer but mine. As I said I am using windows 7, 32-bit.

    Does anybody have an idea on this matter?
    Thank you for your time.
     
  2. romulocarlos

    romulocarlos Registered

    Joined:
    Nov 30, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    My clue...

    If the problem occours with different OS, the problem is the computer itself or something related to router / server.
     
Loading...

Share This Page