The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

problem [moved]

Discussion in 'General Discussion' started by Johnny8314, Oct 21, 2005.

  1. Johnny8314

    Johnny8314 Member

    Joined:
    Oct 9, 2005
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    problem

    im having a problem, when i visit my site it makes me save the document for some reason
    for example i visit

    http://www.mysite.com/members

    it says
    Do want to save this file?
    Name: members
    Type: Unkown File Type, 1.98 KB
    From: www.mysite.com

    theres file in the folder but nothing that is .zip or anything that i can download why does it do this and how can i fix it's problem?
     
  2. bijo

    bijo Well-Known Member

    Joined:
    Aug 21, 2004
    Messages:
    475
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    India
    Hello,

    what is your site name?. PM To me
     
  3. Johnny8314

    Johnny8314 Member

    Joined:
    Oct 9, 2005
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    pm sent.... also if i hit cancle it shows me a blank page :(
     
  4. Johnny8314

    Johnny8314 Member

    Joined:
    Oct 9, 2005
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    anyone can help?
     
  5. destr0yr

    destr0yr Well-Known Member

    Joined:
    May 4, 2004
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Kelowna, BC.
    Was bijo able to correct this for you?
     
  6. Johnny8314

    Johnny8314 Member

    Joined:
    Oct 9, 2005
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    he never got back to my pm
     
  7. bijo

    bijo Well-Known Member

    Joined:
    Aug 21, 2004
    Messages:
    475
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    India
    No johnny,

    I already replyed to your PM, But you didn't give the domainname
     
  8. Johnny8314

    Johnny8314 Member

    Joined:
    Oct 9, 2005
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ok so theiss a problem every time i visit a page with php i think
    put in a guest book and when i visit www.mydomain.com/guestbook/ it makes me download index.php i tryed 3 other guest books and they all did the same... :mad: why
     
  9. KMK Enterprises

    KMK Enterprises Well-Known Member

    Joined:
    Feb 7, 2005
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Perhaps your browser version isn't up-to-date?
     
  10. Johnny8314

    Johnny8314 Member

    Joined:
    Oct 9, 2005
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    nope had someone else try and it did the same thing :mad:
     
  11. bamasbest

    bamasbest Well-Known Member

    Joined:
    Jan 10, 2004
    Messages:
    531
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Sounds like apache's config file may mot have the appropriate config.

    try adding the following to an an .htaccess file in the directory where you have your php script installed

    AddType application/x-httpd-php .php
     
  12. Zaf

    Zaf Well-Known Member

    Joined:
    Aug 22, 2005
    Messages:
    119
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I had a similar problem on this forums. It would show me save dialog whenever I'd click on Search button. Same thing if i would click on a couple of other links on the menu, the other links would work perfect. I had infact mailed cPanel and they replied, but didnt somehow help me as they thought it was a problem on my side too. But somehow, I find the problem went away on its own....I've changed nothing on my end and btw I had tried different browsers at that time and nothing helped.....time healed the problem.......its yet a mystery to me as to how it got sorted out on its own.
     
  13. Johnny8314

    Johnny8314 Member

    Joined:
    Oct 9, 2005
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    go into my php folder and do this?
     
  14. perfect-games

    perfect-games Well-Known Member

    Joined:
    Nov 11, 2004
    Messages:
    100
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    alberta
    looks like php aint installed or setup try running apache build and include php,
    or if you know how edit httpd by hand.

    either way works if you do have php installed is this php5? as there are things you need to do in cpanel build to make it work how it should work :)

    sorry for bad english as i am spanish :rolleyes:
     
  15. Johnny8314

    Johnny8314 Member

    Joined:
    Oct 9, 2005
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    How do I do this?
     
Loading...

Share This Page