The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Problem opening cPanel after installation

Discussion in 'General Discussion' started by clubehost, Sep 3, 2016.

Tags:
  1. clubehost

    clubehost Member

    Joined:
    Aug 2, 2016
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    brazil
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I install new system and return blank page after instalation

    Code:
    error log [03-Sep-2016 14:10:36 America/Sao_Paulo] PHP Warning:  PHP Startup: Unable to load dynamic library '/opt/cpanel/ea-php56/root/usr/lib64/php/modules/pdo_mysql.so' - /opt/cpanel/ea-php56/root/usr/lib64/php/modules/pdo_mysql.so: cannot open shared object file: No such file or directory in Unknown on line 0
    
    .htacess
    
    Options -MultiViews +FollowSymlinks -Indexes
    
    # Force 401 pages to use a valid error document
    # so they do not fall back to the 404 which is
    # triggered by ISC. This allows HTTP Auth to work
    # correctly
    ErrorDocument 401 "Unauthorized access"
    
    <IfModule mod_security.c>
        # Turn off mod_security filtering.
        SecFilterEngine Off
    
        # The below probably isn't needed, but better safe than sorry.
        SecFilterScanPOST Off
    </IfModule>
    
    <IfModule mod_rewrite.c>
        RewriteEngine On
        # If your server is running PHP in CGI mode you will probably need to uncomment the following lines
        # Only uncomment lines that begine with Rewrite
    
        # The RewriteBase should be set to the same value as the AppPath setting in your config.php WITH a / on the end
        # RewriteBase /
    
        # This rewrite base rule is only required if you are getting 401 unauthorized errors when placing an order with Google Checkout
        # RewriteRule .* - [E=REMOTE_USER:%{HTTP:Authorization}]
        #
        # Alternatively, if the above does not work, try uncommenting this line below instead:
        # SetEnvIfNoCase Authorization "Basic ([a-z0-9=]+)" REMOTE_AUTHORIZATION=$1
    
        RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} robots.txt
        RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
        RewriteRule robots.txt robots_default.txt [L]
    
        RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
        RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
        RewriteRule . index.php
        <IfModule mod_env.c>
            SetEnv SEO_SUPPORT 1
        </IfModule>
    </IfModule>
    
    <IfModule mod_deflate.c>
        AddOutputFilterByType DEFLATE application/x-javascript text/css text/html text/xml
    </IfModule>
    
    # php -- BEGIN cPanel-generated handler, do not edit
    # Defina o pacote “ea-php56” como a linguagem padrão de programação “PHP”.
    <IfModule mime_module>
      AddType application/x-httpd-ea-php56 .php .php5 .phtml
    </IfModule>
    # php -- END cPanel-generated handler, do not edit
    
    
     
    #1 clubehost, Sep 3, 2016
    Last edited by a moderator: Sep 3, 2016
  2. SysSachin

    SysSachin Well-Known Member

    Joined:
    Aug 23, 2015
    Messages:
    326
    Likes Received:
    24
    Trophy Points:
    18
    Location:
    India
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Hi,
    Showing blank page for your cPanel or website ?

    If showing blank page for your cPanel then check the error logs in the file /usr/local/cpanel/logs/error_log while accessing the cPanel.
    use command to check logs :
    tail -f /usr/local/cpanel/logs/error_log
     
  3. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,811
    Likes Received:
    667
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello,

    This suggests your PHP script is not updated to support PHP version 5.6. Further information on this topic is available at:

    The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead

    Are you using the latest version of the PHP script you have installed?

    Thank you.
     
Loading...

Share This Page