The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Problem Sending Email

Discussion in 'E-mail Discussions' started by chris0147, May 8, 2017.

  1. chris0147

    chris0147 Member

    Joined:
    Aug 28, 2015
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    London
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hi all,

    I have a problem with sending the emails to my stmp server. I have tried to use the correct stmp server with open port 25, 465 and 587 when I used the correct username and password, but it won't let me send the emails. I can't be able to find out why or what the issue is.

    Do you know why and what the problem is??

    I can't be able to find out where the mail log is, I need your help!

    Thanks in advance
     
  2. 24x7server

    24x7server Well-Known Member

    Joined:
    Apr 17, 2013
    Messages:
    1,405
    Likes Received:
    53
    Trophy Points:
    28
    Location:
    India
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hi,

    Check the 2 locations as follows:

    # /var/log/exim_mainlog
    # /var/log/mainlog

    Execute command as below:
    # tail -f /var/log/exim_mainlog
    # tail -f /var/log/mainlog

    and trigger the mail execution, see the logs in it..
     
  3. chris0147

    chris0147 Member

    Joined:
    Aug 28, 2015
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    London
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Ok here it is:

    Code:
    root@server1 [~]# tail -f /var/log/exim_mainlog
    2017-05-09 11:19:17 1d86uz-0003Qx-4Q <= <> R=1d86uz-0003Qr-1p U=mailnull P=local S=1999 T="Mail delivery failed: returning message to sender" for root@server1.myserver.net
    2017-05-09 11:19:17 1d86uz-0003Qr-1p Completed
    2017-05-09 11:19:17 cwd=/var/spool/exim 3 args: /usr/sbin/exim -Mc 1d86uz-0003Qx-4Q
    2017-05-09 11:19:17 1d86uz-0003Qx-4Q User 0 set for local_delivery transport is on the never_users list
    2017-05-09 11:19:17 1d86uz-0003Qx-4Q == root@server1.myserver.net (root@server1.myserver.net) <root@server1.myserver.net> R=localuser T=local_delivery defer (-29): User 0 set for local_delivery transport is on the never_users list
    2017-05-09 11:19:17 1d86uz-0003Qx-4Q ** root@server1.myserver.net <root@server1.myserver.net>: retry timeout exceeded
    2017-05-09 11:19:17 1d86uz-0003Qx-4Q root@server1.myserver.net <root@server1.myserver.net>: error ignored
    2017-05-09 11:19:17 1d86uz-0003Qx-4Q Completed
    2017-05-09 11:19:22 socket bind() to port 587 for address (any IPv6) failed: Address already in use: waiting 30s before trying again (7 more tries)
    2017-05-09 11:19:28 socket bind() to port 587 for address (any IPv6) failed: Address already in use: waiting 30s before trying again (8 more tries)
    2017-05-09 11:19:35 cwd=/ 5 args: /usr/sbin/exim -bd -q1h -oP /var/spool/exim/exim-daemon.pid
    2017-05-09 11:19:35 socket bind() to port 587 for address (any IPv6) failed: Address already in use: waiting 30s before trying again (9 more tries)
    2017-05-09 11:19:46 socket bind() to port 993 for address (any IPv6) failed: Address already in use: waiting 30s before trying again (5 more tries)
    2017-05-09 11:19:52 socket bind() to port 587 for address (any IPv6) failed: Address already in use: waiting 30s before trying again (6 more tries)
    2017-05-09 11:19:58 socket bind() to port 587 for address (any IPv6) failed: Address already in use: waiting 30s before trying again (7 more tries)
    2017-05-09 11:20:42 cwd=/etc/csf 2 args: /usr/sbin/exim -bpc
    2017-05-09 11:20:42 socket bind() to port 995 for address (any IPv6) failed: Address already in use: waiting 30s before trying again (8 more tries)
    2017-05-09 12:17:40 socket bind() to port 25 for address (any IPv6) failed: Address already in use: waiting 30s before trying again (4 more tries)
    2017-05-09 12:18:59 socket bind() to port 995 for address (any IPv6) failed: Address already in use: waiting 30s before trying again (9 more tries)
    2017-05-09 12:19:29 socket bind() to port 995 for address (any IPv6) failed: Address already in use: waiting 30s before trying again (8 more tries)
    2017-05-09 12:19:35 cwd=/ 5 args: /usr/sbin/exim -bd -q1h -oP /var/spool/exim/exim-daemon.pid
    2017-05-09 12:19:35 socket bind() to port 587 for address (any IPv6) failed: Address already in use: waiting 30s before trying again (9 more tries)
    2017-05-09 12:20:44 cwd=/etc/csf 2 args: /usr/sbin/exim -bpc
    2017-05-09 12:20:48 cwd=/ 5 args: /usr/sbin/exim -bd -q1h -oP /var/spool/exim/exim-daemon.pid
    2017-05-09 12:20:48 socket bind() to port 587 for address (any IPv6) failed: Address already in use: waiting 30s before trying again (9 more tries)
    2017-05-09 12:22:11 socket bind() to port 587 for address (any IPv6) failed: Address already in use: waiting 30s before trying again (5 more tries)
    2017-05-09 12:22:18 socket bind() to port 587 for address (any IPv6) failed: Address already in use: waiting 30s before trying again (6 more tries)
    2017-05-09 12:22:25 socket bind() to port 993 for address (any IPv6) failed: Address already in use: waiting 30s before trying again (7 more tries)
    2017-05-09 12:22:29 socket bind() to port 995 for address (any IPv6) failed: Address already in use: waiting 30s before trying again (2 more tries)
    2017-05-09 14:05:34 socket bind() to port 25 for address (any IPv6) failed: Address already in use: waiting 30s before trying again (9 more tries)
    2017-05-09 14:05:41 cwd=/etc/csf 2 args: /usr/sbin/exim -bpc
    2017-05-09 14:05:58 socket bind() to port 995 for address (any IPv6) failed: Address already in use: waiting 30s before trying again (7 more tries)
    2017-05-09 14:06:01 cwd=/home/chris0147 9 args: /usr/sbin/sendmail -FCronDaemon -i -odi -oem -oi -t -f root
    2017-05-09 14:06:01 1d89WL-0007Gu-TJ <= root@server1.myserver.net U=chris0147 P=local S=897 T="Cron <chris0147@server1> php /home/chris0147/public_html/BackupDB.php" for chris0147
    2017-05-09 14:06:01 cwd=/var/spool/exim 4 args: /usr/sbin/exim -odi -Mc 1d89WL-0007Gu-TJ
    2017-05-09 14:06:01 1d89WL-0007Gu-TJ => chris0147 <chris0147@server1.myserver.net> R=localuser T=local_delivery
    2017-05-09 14:06:01 1d89WL-0007Gu-TJ Completed
    2017-05-09 14:06:04 socket bind() to port 25 for address (any IPv6) failed: Address already in use: waiting 30s before trying again (8 more tries)
    2017-05-09 14:06:11 cwd=/ 5 args: /usr/sbin/exim -bd -q1h -oP /var/spool/exim/exim-daemon.pid
    2017-05-09 14:06:11 socket bind() to port 25 for address (any IPv6) failed: Address already in use: waiting 30s before trying again (9 more tries)
    2017-05-09 14:06:28 socket bind() to port 995 for address (any IPv6) failed: Address already in use: waiting 30s before trying again (6 more tries)
    2017-05-09 14:06:34 socket bind() to port 25 for address (any IPv6) failed: Address already in use: waiting 30s before trying again (7 more tries)
    2017-05-09 14:06:41 socket bind() to port 25 for address (any IPv6) failed: Address already in use: waiting 30s before trying again (8 more tries)
    2017-05-09 14:06:41 cwd=/etc/csf 4 args: /usr/sbin/sendmail -f root -t
    2017-05-09 14:06:41 1d89Wz-0007Iy-DX <= root@server1.myserver.net U=root P=local S=13367 T="lfd on server1.myserver.net: Suspicious process running under user chris0147" for root
    2017-05-09 14:06:41 cwd=/var/spool/exim 3 args: /usr/sbin/exim -Mc 1d89Wz-0007Iy-DX
    2017-05-09 14:06:41 1d89Wz-0007Iy-DX User 0 set for local_delivery transport is on the never_users list
    2017-05-09 14:06:41 1d89Wz-0007Iy-DX == root@server1.myserver.net (root@server1.myserver.net) <root@server1.myserver.net> R=localuser T=local_delivery defer (-29): User 0 set for local_delivery transport is on the never_users list
    2017-05-09 14:06:41 1d89Wz-0007Iy-DX ** root@server1.myserver.net <root@server1.myserver.net>: retry timeout exceeded
    2017-05-09 14:06:41 cwd=/var/spool/exim 7 args: /usr/sbin/exim -t -oem -oi -f <> -E1d89Wz-0007Iy-DX
    2017-05-09 14:06:41 1d89Wz-0007J4-FV <= <> R=1d89Wz-0007Iy-DX U=mailnull P=local S=14715 T="Mail delivery failed: returning message to sender" for root@server1.myserver.net
    2017-05-09 14:06:41 1d89Wz-0007Iy-DX Completed
    2017-05-09 14:06:41 cwd=/var/spool/exim 3 args: /usr/sbin/exim -Mc 1d89Wz-0007J4-FV
    2017-05-09 14:06:41 1d89Wz-0007J4-FV User 0 set for local_delivery transport is on the never_users list
    2017-05-09 14:06:41 1d89Wz-0007J4-FV == root@server1.myserver.net (root@server1.myserver.net) <root@server1.myserver.net> R=localuser T=local_delivery defer (-29): User 0 set for local_delivery transport is on the never_users list
    2017-05-09 14:06:41 1d89Wz-0007J4-FV ** root@server1.myserver.net <root@server1.myserver.net>: retry timeout exceeded
    2017-05-09 14:06:41 1d89Wz-0007J4-FV root@server1.myserver.net <root@server1.myserver.net>: error ignored
    2017-05-09 14:06:41 1d89Wz-0007J4-FV Completed
    2017-05-09 14:06:57 Warning: No server certificate defined; TLS connections will fail.
     Suggested action: either install a certificate or change tls_advertise_hosts option
    2017-05-09 14:06:57 Warning: purging the environment.
     Suggested action: use keep_environment.
    2017-05-09 14:06:58 socket bind() to port 995 for address (any IPv6) failed: Address already in use: waiting 30s before trying again (5 more tries)
    2017-05-09 14:07:04 socket bind() to port 25 for address (any IPv6) failed: Address already in use: waiting 30s before trying again (6 more tries)
    2017-05-09 14:07:11 socket bind() to port 25 for address (any IPv6) failed: Address already in use: waiting 30s before trying again (7 more tries)
    2017-05-09 14:07:28 socket bind() to port 995 for address (any IPv6) failed: Address already in use: waiting 30s before trying again (4 more tries)
    2017-05-09 14:07:34 socket bind() to port 25 for address (any IPv6) failed: Address already in use: waiting 30s before trying again (5 more tries)
    2017-05-09 14:07:41 socket bind() to port 25 for address (any IPv6) failed: Address already in use: waiting 30s before trying again (6 more tries)
    2017-05-09 14:07:41 cwd=/etc/csf 4 args: /usr/sbin/sendmail -f root -t
    2017-05-09 14:07:41 1d89Xx-0007JY-EF <= root@server1.myserver.net U=root P=local S=13368 T="lfd on server1.myserver.net: Suspicious process running under user chris0147" for root
    2017-05-09 14:07:41 cwd=/var/spool/exim 3 args: /usr/sbin/exim -Mc 1d89Xx-0007JY-EF
    2017-05-09 14:07:41 1d89Xx-0007JY-EF User 0 set for local_delivery transport is on the never_users list
    2017-05-09 14:07:41 1d89Xx-0007JY-EF == root@server1.myserver.net (root@server1.myserver.net) <root@server1.myserver.net> R=localuser T=local_delivery defer (-29): User 0 set for local_delivery transport is on the never_users list
    2017-05-09 14:07:41 1d89Xx-0007JY-EF ** root@server1.myserver.net <root@server1.myserver.net>: retry timeout exceeded
    2017-05-09 14:07:41 cwd=/var/spool/exim 7 args: /usr/sbin/exim -t -oem -oi -f <> -E1d89Xx-0007JY-EF
    2017-05-09 14:07:41 1d89Xx-0007Je-GH <= <> R=1d89Xx-0007JY-EF U=mailnull P=local S=14716 T="Mail delivery failed: returning message to sender" for root@server1.myserver.net
    2017-05-09 14:07:41 1d89Xx-0007JY-EF Completed
    2017-05-09 14:07:41 cwd=/var/spool/exim 3 args: /usr/sbin/exim -Mc 1d89Xx-0007Je-GH
    2017-05-09 14:07:41 1d89Xx-0007Je-GH User 0 set for local_delivery transport is on the never_users list
    2017-05-09 14:07:41 1d89Xx-0007Je-GH == root@server1.myserver.net (root@server1.myserver.net) <root@server1.myserver.net> R=localuser T=local_delivery defer (-29): User 0 set for local_delivery transport is on the never_users list
    2017-05-09 14:07:41 1d89Xx-0007Je-GH ** root@server1.myserver.net <root@server1.myserver.net>: retry timeout exceeded
    2017-05-09 14:07:41 1d89Xx-0007Je-GH root@server1.myserver.net <root@server1.myserver.net>: error ignored
    2017-05-09 14:07:41 1d89Xx-0007Je-GH Completed
    2017-05-09 14:07:58 socket bind() to port 995 for address (any IPv6) failed: Address already in use: waiting 30s before trying again (3 more tries)
    2017-05-09 14:08:04 socket bind() to port 25 for address (any IPv6) failed: Address already in use: waiting 30s before trying again (4 more tries)
    2017-05-09 14:08:11 socket bind() to port 25 for address (any IPv6) failed: Address already in use: waiting 30s before trying again (5 more tries)
    2017-05-09 14:08:28 socket bind() to port 995 for address (any IPv6) failed: Address already in use: waiting 30s before trying again (2 more tries)
    2017-05-09 14:08:34 socket bind() to port 25 for address (any IPv6) failed: Address already in use: waiting 30s before trying again (3 more tries)
    2017-05-09 14:08:41 socket bind() to port 25 for address (any IPv6) failed: Address already in use: waiting 30s before trying again (4 more tries)
    
    
    Do you know what I need to do now??
     
    #3 chris0147, May 9, 2017
    Last edited: May 9, 2017
  4. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    37,204
    Likes Received:
    1,297
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello,

    Could you browse to "WHM >> Service Manager" and verify what's configured for the "Exim Mail Server (on another port)" service? You should not enter 465 or 587 for this option, as those ports are already configured to run by default.

    Thank you.
     
  5. chris0147

    chris0147 Member

    Joined:
    Aug 28, 2015
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    London
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello,

    Exim Mail Server (on another port) is: 25,465,993,995


    What I need to do?
     
  6. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    37,204
    Likes Received:
    1,297
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Remove those ports and enter "26" if you want Exim to run on port 26. The other ports you referenced are already utilized by Exim and Dovecot by default.

    Thank you.
     
  7. chris0147

    chris0147 Member

    Joined:
    Aug 28, 2015
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    London
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Thank you very much for your help. I can now send the email without have any problem, but I have a problem with with STMP on gmail as POP3 is working fine.

    I can't be able to use the STMP with open port 465 following by the error:

    Authentication failed. Please check your username/password.
    Server returned error: "435 Unable to authenticate at present code(435) "

    I have input the correct username and password with correct STMP server.


    This is what I have got:

    Code:
    2017-05-09 18:26:15 SMTP connection from [209.85.215.42]:36488 (TCP/IP connection count = 1)
    2017-05-09 18:26:25 SMTP connection from mail-lf0-f42.google.com [209.85.215.42]:36488 lost
    
    I think it has been blocked due to spam or something got to do with it.

    Do you know how I can give a permission to allow gmail to connect to my server via STMP??

    How I can fix the issue?
     
    #7 chris0147, May 9, 2017
    Last edited: May 9, 2017
  8. 24x7server

    24x7server Well-Known Member

    Joined:
    Apr 17, 2013
    Messages:
    1,405
    Likes Received:
    53
    Trophy Points:
    28
    Location:
    India
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hi,

    Please check if the port 465 is open and ready to serve on all the IPs of your server.

    Command:
    # netstat -antp | grep :465

    Also, check if the firewall is configured for allowing the traffic in and out of port 465.
     
  9. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    37,204
    Likes Received:
    1,297
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Could you browse to "WHM >> Exim Configuration Manager" and verify if disabling the "Introduce a delay into the SMTP transaction for unknown hosts and messages detected as spam" option under the "ACL Options" tab fixes this issue?

    Thank you.
     
  10. chris0147

    chris0147 Member

    Joined:
    Aug 28, 2015
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    London
    cPanel Access Level:
    Root Administrator

    Here it is:

    Code:
    root@server1 [~]# netstat -antp | grep :465
    tcp        0      0 0.0.0.0:465                 0.0.0.0:*                   LIST                                             EN      17102/exim
    tcp        0      0 :::465                      :::*                        LIST                                             EN      17102/exim
    
     
  11. chris0147

    chris0147 Member

    Joined:
    Aug 28, 2015
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    London
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I have disabled the "Introduce a delay into the SMTP transaction for unknown hosts and messages detected as spam" but I still get the "Authentication failed. Please check your username/password.".

    Any idea how to fix this?
     
  12. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    37,204
    Likes Received:
    1,297
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello,

    Do you notice any output to /var/log/maillog or /var/log/exim_mainlog when you receive that error message?

    Thank you.
     
  13. chris0147

    chris0147 Member

    Joined:
    Aug 28, 2015
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    London
    cPanel Access Level:
    Root Administrator

    Here it is:

    The output for /var/log/maillog:

    Code:
    May 11 16:00:35 server1 spamd[14637]: prefork: adjust: 2 idle children more than 1 maximum idle children. Decreasing spamd c$
    May 11 16:00:35 server1 spamd[14637]: prefork: child states: IK
    May 11 16:00:35 server1 spamd[14637]: spamd: handled cleanup of child pid [18977] due to SIGCHLD: interrupted, signal 2 (000$
    May 11 16:00:35 server1 dovecot: pop3-login: Aborted login (no auth attempts in 0 secs): user=<>, rip=127.0.0.1, lip=127.0.0$
    May 11 16:00:36 server1 dovecot: imap-login: Login: user=<__cpanel__service__auth__imap__ixkzvjimzut0yqq0svg1wqvgx2hq0mrt_ie$
    May 11 16:00:36 server1 dovecot: imap(__cpanel__service__auth__imap__ixkzvjimzut0yqq0svg1wqvgx2hq0mrt_iezgxpf4xjowaonm2hu7rc$
    May 11 16:02:37 server1 spamd[14637]: prefork: killing failed child 18976 fd=7 at /usr/local/cpanel/3rdparty/perl/522/lib/pe$
    May 11 16:02:37 server1 spamd[14637]: prefork: killed child 18976
    May 11 16:05:35 server1 spamd[14637]: zoom: able to use 996/997 'body_0' compiled rules (99.899%)
    May 11 16:05:36 server1 spamd[14637]: pyzor: check failed: internal error, python traceback seen in response
    May 11 16:05:36 server1 spamd[14637]: spamd: server started on IO::Socket::INET6 [_]:783, IO::Socket::INET [#177_]:783 (runn$
    May 11 16:05:36 server1 spamd[14637]: spamd: server pid: 14637
    May 11 16:05:36 server1 spamd[14637]: spamd: server successfully spawned child process, pid 19095
    May 11 16:05:36 server1 spamd[14637]: prefork: child states: B
    May 11 16:05:36 server1 spamd[19095]: spamd: connection from localhost [::1]:58043 to port 783, fd 5
    May 11 16:05:36 server1 spamd[14637]: spamd: server successfully spawned child process, pid 19096
    May 11 16:05:36 server1 spamd[14637]: prefork: adjust: 0 idle children less than 1 minimum idle children. Increasing spamd c$
    May 11 16:05:36 server1 spamd[14637]: prefork: child states: BI
    May 11 16:05:36 server1 spamd[14637]: prefork: child states: II
    May 11 16:05:36 server1 spamd[14637]: prefork: adjust: 2 idle children more than 1 maximum idle children. Decreasing spamd c$
    May 11 16:05:36 server1 spamd[14637]: prefork: child states: IK
    May 11 16:05:36 server1 spamd[14637]: spamd: handled cleanup of child pid [19096] due to SIGCHLD: interrupted, signal 2 (000$
    May 11 16:05:36 server1 dovecot: pop3-login: Aborted login (no auth attempts in 0 secs): user=<>, rip=127.0.0.1, lip=127.0.0$
    May 11 16:05:37 server1 dovecot: imap-login: Login: user=<__cpanel__service__auth__imap__es3wsfx0vykzlwrrag2kminbwd3qo7ozegx$
    May 11 16:05:37 server1 dovecot: imap(__cpanel__service__auth__imap__es3wsfx0vykzlwrrag2kminbwd3qo7ozegxozgmhe9bm0xjrfgvoweq$
    May 11 16:07:38 server1 spamd[14637]: prefork: killing failed child 19095 fd=7 at /usr/local/cpanel/3rdparty/perl/522/lib/pe$
    May 11 16:07:38 server1 spamd[14637]: prefork: killed child 19095
    May 11 17:50:57 server1 spamd[14637]: spamd: server started on IO::Socket::INET$
    May 11 17:50:57 server1 spamd[14637]: spamd: server pid: 14637
    May 11 17:50:57 server1 spamd[14637]: spamd: server successfully spawned child $
    May 11 17:50:57 server1 spamd[14637]: prefork: child states: B
    May 11 17:50:57 server1 spamd[22137]: spamd: connection from localhost [::1]:45$
    May 11 17:50:57 server1 spamd[14637]: spamd: server successfully spawned child $
    May 11 17:50:57 server1 spamd[14637]: prefork: adjust: 0 idle children less tha$
    May 11 17:50:57 server1 spamd[14637]: prefork: child states: BI
    May 11 17:50:57 server1 dovecot: pop3-login: Aborted login (no auth attempts in$
    May 11 17:50:57 server1 spamd[14637]: prefork: child states: II
    May 11 17:50:57 server1 spamd[14637]: prefork: adjust: 2 idle children more tha$
    May 11 17:50:57 server1 spamd[14637]: prefork: child states: IK
    May 11 17:50:57 server1 spamd[14637]: spamd: handled cleanup of child pid [2213$
    May 11 17:50:58 server1 dovecot: imap-login: Login: user=<__cpanel__service__au$
    May 11 17:50:58 server1 dovecot: imap(__cpanel__service__auth__imap__uryvipyetw$
    May 11 17:52:59 server1 spamd[14637]: prefork: killing failed child 22137 fd=7 $
    May 11 17:52:59 server1 spamd[14637]: prefork: killed child 22137
    

    The output for /var/log/exim_mainlog:

    Code:
    2017-05-11 16:08:03 SMTP connection from mail-wm0-f49.google.com [74.125.82.49]:37712 lost
    2017-05-11 16:08:11 SMTP connection from [74.125.82.53]:35667 (TCP/IP connection count = 1)
    2017-05-11 16:08:12 dovecot_plain authenticator failed for mail-wm0-f53.google.com [74.125.82.53]:35667: 435 Unable to authe$
    2017-05-11 16:08:12 SMTP connection from mail-wm0-f53.google.com [74.125.82.53]:35667 lost
    2017-05-11 16:08:17 SMTP connection from [74.125.82.54]:35758 (TCP/IP connection count = 1)
    2017-05-11 16:08:18 dovecot_plain authenticator failed for mail-wm0-f54.google.com [74.125.82.54]:35758: 435 Unable to authe$
    2017-05-11 16:08:18 SMTP connection from mail-wm0-f54.google.com [74.125.82.54]:35758 lost
    2017-05-11 16:08:25 SMTP connection from [74.125.82.53]:37044 (TCP/IP connection count = 1)
    2017-05-11 16:08:25 dovecot_plain authenticator failed for mail-wm0-f53.google.com [74.125.82.53]:37044: 435 Unable to authe$
    2017-05-11 16:08:25 SMTP connection from mail-wm0-f53.google.com [74.125.82.53]:37044 lost
    2017-05-11 16:09:15 cwd=/etc/csf 4 args: /usr/sbin/sendmail -f root -t
    2017-05-11 16:09:15 1d8uOh-0004zz-9E <= root@server1.myserver.net U=root P=local S=651 T="lfd on server1.superfastne$
    2017-05-11 16:09:15 cwd=/var/spool/exim 3 args: /usr/sbin/exim -Mc 1d8uOh-0004zz-9E
    2017-05-11 16:09:15 1d8uOh-0004zz-9E User 0 set for local_delivery transport is on the never_users list
    2017-05-11 16:09:15 1d8uOh-0004zz-9E == root@server1.myserver.net (root@server1.myserver.net) <root@server1.$
    2017-05-11 16:09:15 1d8uOh-0004zz-9E ** root@server1.myserver.net <root@server1.myserver.net>: retry timeout$
    2017-05-11 16:09:15 cwd=/var/spool/exim 7 args: /usr/sbin/exim -t -oem -oi -f <> -E1d8uOh-0004zz-9E
    2017-05-11 16:09:15 1d8uOh-000505-E2 <= <> R=1d8uOh-0004zz-9E U=mailnull P=local S=1994 T="Mail delivery failed: returning m$
    2017-05-11 16:09:15 1d8uOh-0004zz-9E Completed
    2017-05-11 16:09:15 cwd=/var/spool/exim 3 args: /usr/sbin/exim -Mc 1d8uOh-000505-E2
    2017-05-11 16:09:15 1d8uOh-000505-E2 User 0 set for local_delivery transport is on the never_users list
    2017-05-11 16:09:15 1d8uOh-000505-E2 == root@server1.myserver.net (root@server1.myserver.net) <root@server1.$
    2017-05-11 16:09:15 1d8uOh-000505-E2 ** root@server1.myserver.net <root@server1.myserver.net>: retry timeout$
    2017-05-11 16:09:15 1d8uOh-000505-E2 root@server1.myserver.net <root@server1.myserver.net>: error ignored
    2017-05-11 16:09:15 1d8uOh-000505-E2 Completed
    2017-05-11 16:10:38 SMTP connection from [127.0.0.1]:56606 (TCP/IP connection count = 1)
    2017-05-11 16:10:40 SMTP connection from [127.0.0.1]:56606 closed by QUIT
    2017-05-11 16:10:50 cwd=/etc/csf 2 args: /usr/sbin/exim -bpc
    2017-05-11 17:43:07 SMTP connection from [74.125.82.53]:37124 (TCP/IP connection count = 1)
    2017-05-11 17:43:08 dovecot_plain authenticator failed for mail-wm0-f53.google.com [74.125.82.53]:37124: 435 Unable to authe$
    2017-05-11 17:43:08 SMTP connection from mail-wm0-f53.google.com [74.125.82.53]:37124 lost
    2017-05-11 17:43:21 SMTP connection from [74.125.82.46]:33625 (TCP/IP connection count = 1)
    2017-05-11 17:43:31 TLS error on connection from [74.125.82.46]:33625 (SSL_accept): error:00000000:lib(0):func(0):reason(0)
    2017-05-11 17:43:31 TLS client disconnected cleanly (rejected our certificate?)
    2017-05-11 17:43:38 SMTP connection from [74.125.82.52]:35253 (TCP/IP connection count = 1)
    2017-05-11 17:43:48 TLS error on connection from [74.125.82.52]:35253 (SSL_accept): error:00000000:lib(0):func(0):reason(0)
    2017-05-11 17:43:48 TLS client disconnected cleanly (rejected our certificate?)
    2017-05-11 17:44:44 SMTP connection from [95.144.60.142]:2392 (TCP/IP connection count = 1)
    2017-05-11 17:45:53 cwd=/etc/csf 2 args: /usr/sbin/exim -bpc
    2017-05-11 17:45:57 SMTP connection from [127.0.0.1]:39446 (TCP/IP connection count = 2)
    2017-05-11 17:45:59 SMTP connection from [127.0.0.1]:39446 closed by QUIT
    2017-05-11 17:46:00 TLS error on connection from [95.144.60.142]:2392 (SSL_accept): error:00000000:lib(0):func(0):reason(0)
    2017-05-11 17:46:00 TLS client disconnected cleanly (rejected our certificate?)
    2017-05-11 17:46:02 cwd=/var/spool/exim 2 args: /usr/sbin/exim -q
    2017-05-11 17:46:02 Start queue run: pid=22029
    2017-05-11 17:46:02 End queue run: pid=22029
    2017-05-11 17:47:08 SMTP connection from [198.199.98.246]:39611 (TCP/IP connection count = 1)
    2017-05-11 17:47:08 TLS error on connection from [198.199.98.246]:39611 (SSL_accept): error:00000000:lib(0):func(0):reason(0)
    2017-05-11 17:47:08 TLS client disconnected cleanly (rejected our certificate?)
    2017-05-11 17:47:12 SMTP connection from [198.199.98.246]:54226 (TCP/IP connection count = 1)
    2017-05-11 17:47:12 no host name found for IP address 198.199.98.246
    2017-05-11 17:47:12 SMTP connection from [198.199.98.246]:54226 lost
    2017-05-11 17:47:17 SMTP connection from [198.199.98.246]:43383 (TCP/IP connection count = 1)
    2017-05-11 17:47:17 no host name found for IP address 198.199.98.246
    2017-05-11 17:47:17 SMTP connection from [198.199.98.246]:43383 lost
    2017-05-11 17:50:53 cwd=/etc/csf 2 args: /usr/sbin/exim -bpc
    2017-05-11 17:50:58 SMTP connection from [127.0.0.1]:41712 (TCP/IP connection count = 1)
    2017-05-11 17:51:00 SMTP connection from [127.0.0.1]:41712 closed by QUIT
    2017-05-11 17:52:43 SMTP connection from [74.125.82.54]:34821 (TCP/IP connection count = 1)
    2017-05-11 17:52:43 dovecot_plain authenticator failed for mail-wm0-f54.google.com [74.125.82.54]:34821: 435 Unable to authe$
    2017-05-11 17:52:43 SMTP connection from mail-wm0-f54.google.com [74.125.82.54]:34821 lost
    2017-05-11 17:53:18 cwd=/etc/csf 4 args: /usr/sbin/sendmail -f root -t
    2017-05-11 17:53:18 1d8w1O-0005m1-Md <= root@server1.myserver.net U=root P=local S=651 T="lfd on server1.superfastne$
    2017-05-11 17:53:18 cwd=/var/spool/exim 3 args: /usr/sbin/exim -Mc 1d8w1O-0005m1-Md
    2017-05-11 17:53:18 1d8w1O-0005m1-Md User 0 set for local_delivery transport is on the never_users list
    2017-05-11 17:53:18 1d8w1O-0005m1-Md == root@server1.myserver.net (root@server1.myserver.net) <root@server1.$
    2017-05-11 17:53:18 1d8w1O-0005m1-Md ** root@server1.myserver.net <root@server1.myserver.net>: retry timeout$
    2017-05-11 17:53:18 1d8w1O-0005m7-PB Completed
    2017-05-11 17:55:53 cwd=/etc/csf 2 args: /usr/sbin/exim -bpc
    2017-05-11 17:55:59 SMTP connection from [127.0.0.1]:43596 (TCP/IP connection count = 1)
    2017-05-11 17:56:01 SMTP connection from [127.0.0.1]:43596 closed by QUIT
    2017-05-11 18:00:01 cwd=/home/chris0147 9 args: /usr/sbin/sendmail -FCronDaemon -i -odi -oem -oi -t -f root
    2017-05-11 18:00:02 1d8w7t-0005oz-NK <= root@server1.myserver.net U=chris0147 P=local S=1632 T="Cron <chris0147@serv$
    2017-05-11 18:00:02 cwd=/var/spool/exim 4 args: /usr/sbin/exim -odi -Mc 1d8w7t-0005oz-NK
    2017-05-11 18:00:02 1d8w7t-0005oz-NK => chris0147 <chris0147@server1.myserver.net> R=localuser T=local_delivery
    2017-05-11 18:00:02 1d8w7t-0005oz-NK Completed
    
     
    #13 chris0147, May 11, 2017
    Last edited: May 11, 2017
  14. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    37,204
    Likes Received:
    1,297
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
Loading...

Share This Page