The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Problem upload a file

Discussion in 'General Discussion' started by ctrlaltdel0, May 13, 2010.

  1. ctrlaltdel0

    ctrlaltdel0 Registered

    Joined:
    May 13, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi expert,
    I have a problem with upload a file by Cpanel
    Process upload 100% successful, i didn't see any error notices but i could'nt find a file I have just uploaded.
    Can anyone help me solve this problem?
    Thanks in advance for your help!!
     
  2. xerophyte

    xerophyte Well-Known Member

    Joined:
    Mar 16, 2003
    Messages:
    216
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Canada
    Provide us with more info,
    1) how are you uploading ?
    2) where are you uploading?
    3) any info you can provide us to understand your problem
     
  3. cPanelDavidG

    cPanelDavidG Technical Product Specialist

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    11,279
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Houston, TX
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    It sounds like a possible permissions issue (incorrect permissions or ownership on a directory).

    If you have access to SSH, do a ls -al to determine what the user permissions are for that directory.

    If you don't know what SSH is or how to use it, it's best you contact your web hosting provider regarding this issue so they can work with us to get the situation resolved.
     
  4. raditesasono

    raditesasono Registered

    Joined:
    May 19, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    may be you upload your file in the wrong folder directory..
     
  5. Spiral

    Spiral BANNED

    Joined:
    Jun 24, 2005
    Messages:
    2,023
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    0
    Before anything else --- clear your web browser cache and look again
     
  6. adminmk1

    adminmk1 Registered

    Joined:
    May 20, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Its totally permissions issue, you have enter or used incorrect permissions...just look to it
     
Loading...

Share This Page