The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

problem when i finished setup cpanel

Discussion in 'General Discussion' started by Egysv.com, Aug 12, 2011.

  1. Egysv.com

    Egysv.com Registered

    Joined:
    Apr 23, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    hello everybody
    i have a dedicated and i have installed hypervm with openvz on it then i create 2 vps from hypervm
    i have installed cpanel on them but when i open it
    it appear that the trail license ( Whm Accelerated 2 ) and it use more resource than vps optimized

    so how this happen why it appear accelerated not optimized??

    thanks
     
  2. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,854
    Likes Received:
    675
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello :)

    When you install cPanel/WHM onto a virtual environment, it will use VPS optimization. The logo that is displayed is determined by your license type. It should change over to the VPS Optimized logo once you convert the trial license to a VPS license.

    You can run the following command on this system to see which environment type that has been detected:

    Code:
    cat /var/cpanel/envtype
    Thank you.
     
Loading...

Share This Page