Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

problem with apache_get_modules

Discussion in 'General Discussion' started by Motamedi, Feb 10, 2018.

  1. Motamedi

    Motamedi Well-Known Member

    Joined:
    Mar 14, 2015
    Messages:
    72
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Iran , Tehran
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hi,
    I have problem with apache_get_modules function in php.
    This function has not been disabled in the disable_function
    PHP: apache_get_modules - Manual
    When I want use this function in php, does not execute and this log is created:
    PHP Fatal error: Call to undefined function apache_get_modules()

    Please help me to fix this problem.
    Thanks.
     
  2. MohammadR

    MohammadR Registered

    Joined:
    Feb 10, 2018
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Iran
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hi.
    I have this problem too!
    Please guide me.
    Thank you.
     
  3. Chirag Aggarwal

    Joined:
    Jan 9, 2018
    Messages:
    13
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    3
    Location:
    India
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    apache_get_modules() is only available when the PHP is installed as a module which in case of cPanel, it is not afaik.
     
    MohammadR likes this.
  4. Motamedi

    Motamedi Well-Known Member

    Joined:
    Mar 14, 2015
    Messages:
    72
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Iran , Tehran
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    php is installed
    i use easyapache 4 and php 5.4 - 7 but when run script , show this error to error log

    PHP Fatal error: Call to undefined function apache_get_modules()

    please help me for solve this problem

    thanks
     
  5. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    42,802
    Likes Received:
    1,714
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello,

    You'd need to use the DSO PHP handler if you wanted that function to work:

    PHP Handlers - EasyApache 4 - cPanel Documentation

    Thank you.
     
Loading...

Share This Page