Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Problem with Auto SSL that I need help in solving please

Discussion in 'Security' started by xanadu, Jul 6, 2018.

  1. xanadu

    xanadu Member

    Joined:
    Sep 25, 2006
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    One of our VPS has only 10 domains being hosted, on 8 of them Auto SSL works perfectly, on two of them it doesn't, but checking all settings I cannot see any issue. On WHM 'Auto Manage Auto SSL' all domains appear to be treated identically.

    I am obviously missing a step in trouble shooting this issue, any hints would be gratefully received
     
  2. cPanelLauren

    cPanelLauren Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Nov 14, 2017
    Messages:
    2,696
    Likes Received:
    183
    Trophy Points:
    143
    Location:
    Houston
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Hi @xanadu


    Would it be possible for you to show us the logs from AutoSSL for the two domains that are failing (remove the actual domain name)? You can find them at WHM>>SSL/TLS>>Manage AutoSSL -> Logs

    Thanks!
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice