Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Problem with custom header navigation.

Discussion in 'User Experience' started by wobbier, Feb 22, 2011.

  1. wobbier

    wobbier Registered

    Joined:
    Feb 22, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    51
    I'm modifying the blueroy theme for my hosting site and i don't know how to get the links working if you're inside a folder. EX, if in in the /x3/ folder the links work fine but if in /x3/setlang/ the links don't work properly and take me to the url without the /x3/ sometimes. some links work some don't.

    Code:
    <div id="navigation">
    <?cp Branding::applist(
    [ul id="%lol"]
    	[li id="%-itemss"][a]%[/a][ul]%[/ul][/li]
    [/ul]
    ,group,group,desc,items::
    [li class="item_link"]
    	[a id="item_${file}" onclick="icFAA[['${file}']];${onclick};return true;" ${acontent} href="../${url}"]${itemdesc}[/a]
    [/li]
    :,group,group) nvarglist=$NVDATA{'xmaingroupsorder'} ?>
    </div>
    that code works to load the menu but i dont know how to get the links to work if in a folder.

    Your help would be appreciated.
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice