The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Problem with forum installation and horde webmail visualization

Discussion in 'E-mail Discussions' started by Martini-man, Aug 24, 2004.

  1. Martini-man

    Martini-man Member

    Joined:
    Dec 23, 2003
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi!

    I have this problems on my box.

    Horde (on index.php):
    Fatal error: Call to undefined function: _() in /usr/local/cpanel/base/horde/config/registry.php on line 86


    PHPbb installation
    phpBB 2.0.8a Setup
    We are installing in /home/aloja/public_html/asdasd...
    There was a problem with the install!
    (config.php is empty)

    AdvancedGuestBook 2.3.1 Setup
    We are installing in /home/aloja/public_html/asdasd...
    There was a problem with the install!

    Well for now this is all...

    Does anyone know how to fix this?

    Thanks
     
  2. easyhoster1

    easyhoster1 Well-Known Member

    Joined:
    Sep 25, 2003
    Messages:
    659
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    for the horde error, run

    touch /var/cpanel/usecpphp
     
  3. Martini-man

    Martini-man Member

    Joined:
    Dec 23, 2003
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    It kinda worked...

    Now it gives this error:
    A fatal error has occurred:
    DB Error: connect failed
    [line 108 of /usr/local/cpanel/base/horde/lib/Prefs/sql.php]
    Details have been logged for the administrator



    And what about this:

    PHPbb installation
    phpBB 2.0.8a Setup
    We are installing in /home/aloja/public_html/asdasd...
    There was a problem with the install!
    (config.php is empty)

    AdvancedGuestBook 2.3.1 Setup
    We are installing in /home/aloja/public_html/asdasd...
    There was a problem with the install!

    Is there a way to fix it?
     
    #3 Martini-man, Aug 24, 2004
    Last edited: Aug 24, 2004
  4. JoshPet

    JoshPet Member

    Joined:
    Jul 16, 2003
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Anyone have any luck with this - I'm having the same exact errors with horde (only on some accounts) and trying to installe phpBB and guestbook.
     
  5. JoshPet

    JoshPet Member

    Joined:
    Jul 16, 2003
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I should say, this fix fixed my Horde problem.
     
  6. JoshPet

    JoshPet Member

    Joined:
    Jul 16, 2003
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
Loading...

Share This Page