The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Problem with Horde

Discussion in 'General Discussion' started by lamp, Sep 19, 2004.

  1. lamp

    lamp Well-Known Member

    Joined:
    Dec 22, 2003
    Messages:
    111
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hello,

    I have an interesting situation with Horde and the Control Panel.

    When I type in www.mydomain.com/webmail, I am presented with the usual 3 options (neo, horde, squirrel). When I click on Horde, it takes me to Horde mail without problems.

    When I type in www.mydomain.com/cpanel and then click on webmail, again I am presented with the same 3 options. This time, if I click on Horde, I get the following error message:

    "Fatal error: Call to undefined function: _() in /usr/local/cpanel/base/horde/config/registry.php on line 86"

    Has anyone encoutered this problem before? I am using cPanel's latest realease version (RELEASE 9.7.7). Why does Horde work through webmail but not through the cpanel... are they different??

    Lamp
     
  2. easyhoster1

    easyhoster1 Well-Known Member

    Joined:
    Sep 25, 2003
    Messages:
    659
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    This is a known cpanel bug for quite along time now. :rolleyes:

    to fix the problem, run from root;

    touch /var/cpanel/usecpphp
     
  3. lamp

    lamp Well-Known Member

    Joined:
    Dec 22, 2003
    Messages:
    111
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    OMG Thanks! Most useful post yet :)
     
Loading...

Share This Page