Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

problem with httpd

Discussion in 'General Discussion' started by bsasninja, Jul 19, 2007.

  1. bsasninja

    bsasninja Well-Known Member

    Joined:
    Sep 2, 2004
    Messages:
    527
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Apache fails and wont come back (i have to manually restart) and when I check error_log i found this:


    [Thu Jul 19 11:24:04 2007] [notice] Apache/1.3.37 (Unix) mod_auth_passthrough/1.8 mod_log_bytes/1.2 mod_bwlimited/1.4 FrontPa
    ge/5.0.2.2635.SR1.2 mod_ssl/2.8.28 OpenSSL/0.9.7a configured -- resuming normal operations
    [Thu Jul 19 11:24:04 2007] [notice] suEXEC mechanism enabled (wrapper: /usr/local/apache/bin/suexec)
    [Thu Jul 19 11:24:04 2007] [notice] Accept mutex: sysvsem (Default: sysvsem)

    Does it has something to do with zendoptimizer or is other thing??

    Thanks
     
  2. mitul

    mitul Well-Known Member

    Joined:
    Feb 8, 2003
    Messages:
    291
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Logs provided by you does not provide enough information. Probably you should provide more lines.

    Regards,
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice