Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Problem with Images not showing in Emails

Discussion in 'E-mail Discussion' started by djboston94, Jan 2, 2007.

  1. djboston94

    djboston94 Registered

    Joined:
    Jan 2, 2007
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    I have a customer that is having an issue that I was wondering if I may get some ideas on. NewsGroup emails that go out (specificlt to AOL ,CS.com, and Comcast), images do not show up in the email and some of the emails are completly unreadable. I beleive it may have to do with the .mime decoding? If so what would I have to change. If you don't think that is the problem please by all mean share your thoughts with me. Thanks
     
  2. tweakservers

    tweakservers Well-Known Member

    Joined:
    Mar 30, 2006
    Messages:
    379
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    does the images shows up when it is sent to other email accounts such as Yahoo / Hotmail / Gmail?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. djboston94

    djboston94 Registered

    Joined:
    Jan 2, 2007
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Yes they do. Some of the emails come through all mixed up. Unfortunitly I can't see they because when they are forwarded to me they come through perfectly. I have even opened a AOL account and all I get is the text and some boarders and such.
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice