Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Problem with interface cPanel

Discussion in 'User Experience' started by pepito999, Jan 7, 2015.

  1. pepito999

    pepito999 Registered

    Joined:
    Jan 7, 2015
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hi all,

    i have a problem with cPanel when i do login. I cannot get to use cPanel because does not load well the interface. I got something like that when i do login:

    - Removed -
    Thank you so much everypeople to help me.

    I attach image, sorry. Captura de pantalla 2015-01-08 a la(s) 00.21.49.png
     
  2. mavetech

    mavetech Registered

    Joined:
    Jan 7, 2015
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    Website Owner
    Ah, I have this issue on one of my hostings and it turned out it was caused by the SSL certificate when accessing through https://domain.com:2082, but works well if I access through the default link provided originally by hosting through email.
     
  3. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    44,367
    Likes Received:
    1,857
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello :)

    Do you have a custom theme assigned to the account? What error messages do you see in /usr/local/cpanel/logs/error_log when accessing cPanel?

    Thank you.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. tecwithquestion

    tecwithquestion Well-Known Member

    Joined:
    Oct 20, 2014
    Messages:
    57
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Looks like your css file not working well. Try to run /scripts/upcp.

    I had same issue in past which I fixed by running upcp
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice