The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Problem with listed parked domains shows up 0 ( 10.4.0-EDGE 148 ) bug

Discussion in 'General Discussion' started by Rit, Aug 12, 2005.

  1. Rit

    Rit Member

    Joined:
    Jul 18, 2005
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    ive got 8 domains parked on my account and its shows up 0 after modifying account,
    before modifying account it shows only 5 of the listed domains ?

    [​IMG]

    is there any fixs for this?
     
  2. webignition

    webignition Well-Known Member

    Joined:
    Jan 22, 2005
    Messages:
    1,880
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    The current EDGE release is 10.5.0-EDGE_27, so you might want to /scripts/upcp to upgrade in case this issue has since been fixed.
     
  3. Rit

    Rit Member

    Joined:
    Jul 18, 2005
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1

    do i need my host provider to do that or can i do it in whm or cpanel ?
     
  4. BenThomas

    BenThomas Well-Known Member

    Joined:
    Feb 12, 2004
    Messages:
    598
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Houston, Texas USA
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    You can do it through a terminal or through the WHM. Look for "Upgrade to Latest Version" in the side bar.
     
  5. Rit

    Rit Member

    Joined:
    Jul 18, 2005
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1

    i seem not to able to find the option cpanelben ?

    [​IMG]
     
  6. challii

    challii Well-Known Member

    Joined:
    Feb 3, 2004
    Messages:
    98
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    you need to be logged in as root or ask your host to do it for you.
     
  7. Rit

    Rit Member

    Joined:
    Jul 18, 2005
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    works now im on 10.5.0-EDGE 33 thanks you lot
     
Loading...

Share This Page