Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Problem with mod_userdir

Discussion in 'General Discussion' started by sergio2004, Apr 18, 2007.

  1. sergio2004

    sergio2004 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 28, 2004
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    Location:
    Rio de Janeiro
    Hi All,

    I set in WHM ENABLE to mod_userdir in Tweak Security, but in the browser it continues show the site if I use http://200.xxx.xxx.xx/~username/

    Anyone knows why the protection of mod_userdir is not well? How can I solve it?

    Thank you.
     
  2. dalem

    dalem Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Oct 24, 2003
    Messages:
    2,742
    Likes Received:
    76
    Trophy Points:
    203
    Location:
    SLC
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    uncheck DefaultHost (nobody) Exclude Protection
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. sergio2004

    sergio2004 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 28, 2004
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    Location:
    Rio de Janeiro
    Ok, I uncheck and it works fine.

    Please, can you tell me what the DefaultHost (nobody) Protection do? What it is protect?

    Thank you.
     
  4. JayAtjeu

    JayAtjeu Member

    Joined:
    Apr 27, 2006
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    I'm having the same issue on one of my servers but every time I uncheck Exclude Protection for DefaultHost (nobody) and hit save, it rechecks it on it's own and still doesn't work. Any ideas?
     
  5. JayAtjeu

    JayAtjeu Member

    Joined:
    Apr 27, 2006
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Nevermind, my issue is sort of the opposite.
     
  6. sergio2004

    sergio2004 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 28, 2004
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    Location:
    Rio de Janeiro
    After I uncheck it is work fine, but if reload the page it is check again but still working fine. I don`t have any idea why it occour.

    I have a friend and in his server occour the same.

    May be it is the default cpanel stage, I don`t know.

    After unckek and save try restart the apache. May be it can fix it. Please, do it for your own risk, ok?
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice