The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Problem with mod_userdir

Discussion in 'General Discussion' started by sergio2004, Apr 18, 2007.

  1. sergio2004

    sergio2004 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 28, 2004
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Rio de Janeiro
    Hi All,

    I set in WHM ENABLE to mod_userdir in Tweak Security, but in the browser it continues show the site if I use http://200.xxx.xxx.xx/~username/

    Anyone knows why the protection of mod_userdir is not well? How can I solve it?

    Thank you.
     
  2. dalem

    dalem Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Oct 24, 2003
    Messages:
    2,577
    Likes Received:
    40
    Trophy Points:
    48
    Location:
    SLC
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    uncheck DefaultHost (nobody) Exclude Protection
     
  3. sergio2004

    sergio2004 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 28, 2004
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Rio de Janeiro
    Ok, I uncheck and it works fine.

    Please, can you tell me what the DefaultHost (nobody) Protection do? What it is protect?

    Thank you.
     
  4. JayAtjeu

    JayAtjeu Member

    Joined:
    Apr 27, 2006
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I'm having the same issue on one of my servers but every time I uncheck Exclude Protection for DefaultHost (nobody) and hit save, it rechecks it on it's own and still doesn't work. Any ideas?
     
  5. JayAtjeu

    JayAtjeu Member

    Joined:
    Apr 27, 2006
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Nevermind, my issue is sort of the opposite.
     
  6. sergio2004

    sergio2004 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 28, 2004
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Rio de Janeiro
    After I uncheck it is work fine, but if reload the page it is check again but still working fine. I don`t have any idea why it occour.

    I have a friend and in his server occour the same.

    May be it is the default cpanel stage, I don`t know.

    After unckek and save try restart the apache. May be it can fix it. Please, do it for your own risk, ok?
     
Loading...

Share This Page