The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

problem with park and add domain

Discussion in 'General Discussion' started by Motamedi, Apr 14, 2016.

  1. Motamedi

    Motamedi Well-Known Member

    Joined:
    Mar 14, 2015
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Iran , Tehran
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    hello

    my problem is , when park domain and add a domain , cPanel goes inside the load

    Not even the root server

    please helpe me for solve this problem

    thanks
     
  2. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,854
    Likes Received:
    676
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello :)

    Could you provide some more details about what happens? Do you receive a specific error message?

    Thank you.
     
  3. Motamedi

    Motamedi Well-Known Member

    Joined:
    Mar 14, 2015
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Iran , Tehran
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    There is no error message
    Only for long loads and Time oute
    The problem is not resolved by rebooting the server :(
     
  4. Motamedi

    Motamedi Well-Known Member

    Joined:
    Mar 14, 2015
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Iran , Tehran
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    When the park Domain or add domain , ram & cpu cloudlinux is overflow
    my server is centos 6.7 + cloud linux
     
  5. Motamedi

    Motamedi Well-Known Member

    Joined:
    Mar 14, 2015
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Iran , Tehran
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello
    I realized that the problem of what is , profile csf is high , And IP cPanel blocked by the firewall
    When open Apache or Domain Park gives this error

    How to allow IP cPanel to solve the problem?

    thanks
     
  6. webhostuk

    webhostuk Well-Known Member

    Joined:
    Sep 11, 2013
    Messages:
    55
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    8
    cPanel Access Level:
    Website Owner
    You can whitelist the IP using csf -a IPaddress
    to all allow your IP first you need to remove the IP address from block list you can find it under /etc/csf/csf.deny and then add it to whitelist using above command.
     
  7. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,854
    Likes Received:
    676
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello,

    In addition, please review your file to verify if you are forcing any specific mirrors that have since been removed from rotation:

    Code:
    cat /etc/cpsources.conf
    Thank you.
     
Loading...

Share This Page