The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Problem with parked domain in second server with Trust relation

Discussion in 'General Discussion' started by kalelme, Apr 9, 2003.

  1. kalelme

    kalelme Member

    Joined:
    Nov 1, 2002
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Barcelona, Edo. Anzoategui, Venezuela
    Ok i have configure two server with Trust relation the DNS resolved is ok, but i try move any domin with parked domain this not move the domain parked and the domain entry in a loop.

    i try delete the DNS entry and parked the domain in the second server but it not posible this give me this error Sorry, a DNS entry for domain.com already exists, please delete it first

    but the DNS entry is delete

    Any idea.

    JSimao

    Pd: sorry my english
     
  2. torwill

    torwill Well-Known Member

    Joined:
    Jun 25, 2002
    Messages:
    141
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    i am having the same problem, is there a fix to it yet?? thanks.

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  3. Solokron

    Solokron Well-Known Member

    Joined:
    Aug 8, 2003
    Messages:
    849
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Seattle
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    I am also having this issue. I have been trying to find a resolution all day.
     
  4. Solokron

    Solokron Well-Known Member

    Joined:
    Aug 8, 2003
    Messages:
    849
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Seattle
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
Loading...

Share This Page