The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Problem with (username)_logs FTP access

Discussion in 'General Discussion' started by Joel Merrick, Jan 11, 2008.

  1. Joel Merrick

    Joel Merrick Member

    Joined:
    Jan 9, 2008
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi all,

    We're using pureftp and are having a problem with the username_logs accounts within FTP manager

    The link that is generated for the user is

    ftp://username_logs:password@ftp.domainname.com/domainname.com

    rather than the correct

    ftp://username_logs@domain.com:password@ftp.domainname.com/domainname.com

    This is on a WHM 10.8.0 cPanel 10.9.0-S119 box

    any ideas? is there any checkbox or similar to tick to get the domain appended?


    Also, another issue is that for the 3 links that get generated, only one of them links to the correct file.. the other two point to non-existent files (like ftp.domain.com-ftp_log for example)

    Many thanks
     
    #1 Joel Merrick, Jan 11, 2008
    Last edited: Jan 11, 2008
  2. cPanelKenneth

    cPanelKenneth cPanel Development
    Staff Member

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Messages:
    4,460
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    38
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Your cPanel install is very old. Please consider upgrading.
     
  3. Joel Merrick

    Joel Merrick Member

    Joined:
    Jan 9, 2008
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Well, i'd prefer not to upgrade these boxes.. it's been a p.i.t.a. to upgrade in the past.

    I've just tried this on a WHM 11.2.0 cPanel 11.11.0-S16999 box and although the links seem to get created with the correct username (although with a + not an @) and it's just hanging.

    I tried this in an FTP client and I get

    421 Service not available, remote server has closed connection
    Login failed.

    (the FTP password db has been sync'd)

    .. so that's 2 different problems now. Any ideas?

    Cheers
     
Loading...

Share This Page