The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Problem with WHM and .DE Domains

Discussion in 'General Discussion' started by kuschel500, Feb 19, 2004.

  1. kuschel500

    kuschel500 Registered

    Joined:
    Feb 19, 2004
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hello cPanel Forum!

    I'm from germany and i have a reseller account on an us-server with WHM. It was easy for me to setup new packages and accounts. But I have a problem: My .de domains are not running with the nameserver I got from my hoster, I even browsed nearly all german speaking forums to solve my problem but with no success.

    Can anyone of you tell me detailed how to setup step by step new accounts with .de Domains, perhaps anyone here can link me to a german speaking tutorial (my english is not the best).

    Please help me. I want to work also in the future with WHM.
     
    #1 kuschel500, Feb 19, 2004
    Last edited: Feb 20, 2004
  2. Breach

    Breach Registered

    Joined:
    Jun 9, 2003
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    A better way to get help is use a more decriptive topic/subject.

    Something like 'Problem with WHM and .DE Domains'
     
  3. hostcp3

    hostcp3 Well-Known Member

    Joined:
    Jun 18, 2002
    Messages:
    156
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hello

    If I understand correctly

    You don't have to use nameservers associated with your de domain

    Register another .com and then register two new nameservers against that domain and have all your accounts use the .com nameservers including your own de domain.

    Just set the .com account in your whm as one of your accounts, it doesn't even have to be the main reseller domain

    ask you host to change your nameservers using the new ips he gives you.


    Hallo

    Wenn ich richtig verstehe

    Sie müssen nameservers geverbindet mit Ihrer de Domäne nicht benutzen

    Registrieren Sie einen anderen. com und registrieren Sie dann zwei neuen nameservers gegen jene Domäne und lassen Sie alle Ihre Konten benutzen das. com nameservers einschließlich Ihres eigen de Domäne.

    Setzen Sie nur das. com Konto in Ihrem whm als ein von Ihren Konten, es macht auch nicht muß sein die Hauptwiederverkäuferdomäne

    Bitten Sie ausrichten, Ihren nameservers zu ändern, den den neuen ips benutzt, den er Ihnen gibt.


    No I don't speak or write German, I used this free service
    http://ets.freetranslation.com/
     
    #3 hostcp3, Feb 20, 2004
    Last edited: Feb 20, 2004
  4. henker

    henker Well-Known Member

    Joined:
    May 1, 2003
    Messages:
    60
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    And remember you need two nameservers in different subnets for .de-domains (registrar requirement).
     
Loading...

Share This Page