The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Problems installing an SSL certificate.

Discussion in 'General Discussion' started by luizhenrique, Jun 30, 2011.

  1. luizhenrique

    luizhenrique Member

    Joined:
    Jun 30, 2011
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Minas Gerais, Brasil
    Hello friends,

    I made the purchase of a RapidSSL certificate ssl in, when I generated Signing Request, put a company email, then send the Certificate Signing Request (CSR) for them and they returned me a Signed Certificate, but does not work, I noticed that the e-mail key contact is different from what I have and RapidSSL certificate issued by, is that why not work?

    If I generate a new key can work? how can I do?

    Thank you.
     
  2. cPanelTristan

    cPanelTristan Quality Assurance Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Oct 2, 2010
    Messages:
    7,623
    Likes Received:
    21
    Trophy Points:
    38
    Location:
    somewhere over the rainbow
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Have you tried to contact RapidSSL about the issue to ask them this question?
     
  3. luizhenrique

    luizhenrique Member

    Joined:
    Jun 30, 2011
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Minas Gerais, Brasil
    Hello, who sold me the certificate was Dynadot, I contacted them but he only replied that I should use the root CA bundle, already tried everything but it did not work, I try to talk to staff RapidSSL then.

    But still do not understand how the process of installing the certificate, Dynadot gave me a certificate I need to paste it in the field of CRT or key?

    thanks
     
  4. cPanelTristan

    cPanelTristan Quality Assurance Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Oct 2, 2010
    Messages:
    7,623
    Likes Received:
    21
    Trophy Points:
    38
    Location:
    somewhere over the rainbow
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    The certificate would be pasted into the crt field as that's the certificate that you have.
     
  5. luizhenrique

    luizhenrique Member

    Joined:
    Jun 30, 2011
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Minas Gerais, Brasil
    The Dynadot gave me a certificate, Signed Certificate - what do I do? I have a key on my server and have the ca bundle how do I install it now? this very confusing.

    Please help me.
     
  6. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,811
    Likes Received:
    671
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello :)

    If you have access to Web Host Manager, you can use the following guide to install the certificate:

    Installing a certificate via WHM

    If you only have access to cPanel, you can use this guide:

    Add a Certificate

    If you continue to experience trouble installing the certificate, please contact your web hosting provider for assistance. Or, if you have root access to the server, you can submit a ticket with us via:

    Submit A Ticket

    Thank you.
     
  7. luizhenrique

    luizhenrique Member

    Joined:
    Jun 30, 2011
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Minas Gerais, Brasil
    Hi friends, I could understand how it works and get
    I install my certificate. :)

    But I discovered that the RapidSSL SSL does not work in google chrome, and accessing the site via google chrome says the site uses encryption behind a 3.0, I noticed that the best is TLS 3.3 is this correct?

    I'll have to buy an SSL 3.3 (TLS 1.0) for more security and stop this message?

    thanks
     
  8. luizhenrique

    luizhenrique Member

    Joined:
    Jun 30, 2011
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Minas Gerais, Brasil
    Hello, problem solved:)

    Everything is correct now.

    I think the browser was showing an old message, because after
    clear the cache again showed the correct code and now using this
    TLS 1.0

    Thank you all.
     
Loading...

Share This Page