The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

problems installing cpanel

Discussion in 'General Discussion' started by insomniak, Nov 18, 2005.

  1. insomniak

    insomniak Registered

    Joined:
    Nov 18, 2005
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi All.
    Im attempting to install cpanel on RH Linux (ES 4) and so far this is my 3rd install of the OS... :mad: :mad: My problem is when I run the installation my Xwin no longer works after reboot. I can ssh OK but no xwin. is cpanel responsible???

    Also, I have yet to complete the installation succesfully. Each time i try it hangs.. checking the logs I get something like : md5sum mismatch (actual :) expected : xxxxx

    Any ideas. :confused:
    Thanks
    Mark K
     
  2. dalem

    dalem Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Oct 24, 2003
    Messages:
    2,577
    Likes Received:
    40
    Trophy Points:
    48
    Location:
    SLC
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    no you are responable x window has no business being on a webserer remove it then install
     
  3. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,475
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Go on, have a guess
  4. insomniak

    insomniak Registered

    Joined:
    Nov 18, 2005
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ah.. had a feeling that would be the case. Any idea about the md5sum mismatch?
     
  5. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,475
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Go on, have a guess
    It would help if you posted the section of the log where you get those errors.
     
  6. insomniak

    insomniak Registered

    Joined:
    Nov 18, 2005
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    ive started the install again. this time no xwin. At the mo im looking at a screen full of dots, have been for the last 10min. looks like its gone tits-up agains Grrrr...
     
  7. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,475
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Go on, have a guess
    The installation typically takes between 1 and 2 hours to run and you should tail the two installation log threads in /var/logs/cpanel*
     
  8. insomniak

    insomniak Registered

    Joined:
    Nov 18, 2005
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    tis all up and running. thanks....
     
Loading...

Share This Page